Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
модерно

ШМИНКА за надолазећу ЈЕСЕН: Ово су трендови

Јесен се полако ближи, а са њом и шанса да се изнова експериментише са шминком и гардеробом. Да бисте били упућени на време, погледајте који се то трендови издвајају када се говори о макеуп-у за 2020.

1597311649_Depositphotos_14544195_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Изражено руменило

Фото: Депосит

У случају да желите да нагласите само један део лица, све указује на то да се током јесени највише треба концентрисати на образе. У тренутку када изаберете нијансу руменила, слободно четком нанесите који слој више, јер ћете тако деловати свеже и одморно.

Прочитајте још: ЗА СРБЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА! У овом хотелу деца бораве БЕСПЛАТНО, а добија се и ПОСЕБАН ПОПУСТ (ФОТО)

Неочекиване боје

Плава, љубичаста, и циклама – све су то боје које се апсолутно могу наћи на вашем лицу током јесени 2020. Комбинујте их на очима и уснама, а када на пример нанесете плаву сенку на очи, направите баланс тако што ће руж за усне бити неутралан или у боји меса.

Јаке боје за јесен, плава, љубичаста, циклама!

Јак ајлајнер

Такозване мачје очи никада не излазе из моде. Зато ове јесени идите и корак даље, па уз помоћ ајлајнера извуците дебље линије које иду у изразит шпиц. Свакако ћете унети мало драме у ваш уобичајен изглед, што може бити само позитивно.

Прочитајте још: Које БОЈЕ ћемо носити ЈЕСЕНИ 2020?

Фото: Пиxабаy

Бордо усне

Ако се питате у којој боји да купите кармин за надолазећу јесен, одговор је у нијанси црвеног вина. Осим што ће ваш осмех уз помоћ њега доћи до изражаја, уз то ће вам бити довољна још само маскара како бисте привукли пажњу околине.

Боја црвеног вина на уснама!

Густе обрве

Није никаква тајна да су густе обрве већ дуже време веома популарне. Оно што је важно јесте подстаћи природни изглед, зато их никако немојте тетовирати. Уместо тога их лепо зачешљајте, и кратким потезима попуните оловком за обрве у одговарајућој црној или браон боји.

Фото: Депосит

Монохромна теракота

Класична јесења боја свакако јесте наранџаста. Ви се ипак одлучите за њену загаситију варијанту, налик теракоти, пошто ће засигурно учинити да ваше лице заблиста током ветровитих јесењих дана. Овом бојом посебно нагласите образе и очи.

Прочитајте још: Кад је време за ШИШАЊЕ КОСЕ? Ово су САВЕТИ ФРИЗЕРА

Повратак крејона

Љубитеље гранџ стила обрадоваће вест да су очи уоквирене црним крејоном опет ин. Извуците линије и на горњем и на доњем капку, а затим слободно размажите крејон, јер ће управо такав ноншалантан лоок бити одличан за вечерње изласке.

Металик сенка за очи

За оне јесење вечери када се ужелите нешто гламурознијег изгледа, сетите се сребрне сенке за очи. Она ће учинити да очи делују крупније, те је за потпун ефекат нанесите на горњи капак, али обавезно и целом дужином доњег дела трепавица.

Јесење вечери употпуните сребрном сенком за очи!

Розикаста доминација

Фото: Пиxабаy

Одаберите једну розикасту нијансу, коју ћете онда нанети на лице у форми руменила, сенке за очи, и ружа за усне. Важно је да препарати које користите не буду сјајни већ мат, а треба нагласити и како ће оваква шминка добро пристајати свакој боји коже и косе.

Прочитајте још: Вештачке ТРЕПАВИЦЕ изгледају ПРЕЛЕПО, али траже негу као ВЕВЕРИЦЕ

Ненашминкани изглед

Прелеп чист тен, где ће ваше природне црте лица доћи до изражаја, заиста јесте најбољи макеуп за јесен. Трик је да на кожу нанесете танак слој лаганог пудера, који ће покрити ситне неправилности, а онда хајлајтером и руменилом истакните образе, очи, и чело.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas