Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СПАС ТОКОМ ЛЕТА: Домаћи РЕЦЕПТ ЗА МЕЛЕМ после сунчања, чини кожу меком и хидрираном

Чак и ако немате опекотине од сунца, овај рецепт за мелем после сунчања је летња потреба да поново хидратизујете и умирите кожу обасјану сунцем

1655137464_chelsea-shapouri-PwzCZVEw8vY-unsplash.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Нанесите га након доброг пилинга под тушем да бисте уклонили остатке креме за сунчање. Нанесите овај балзам и ваша кожа ће пити уља и путере, носећи се са кожом оштећеном од сунца док спавате.

Састојци:

  • 3 кашике маслиновог уља натопљеног невеном
  • 1 кашика кокосовог уља
  • 1 кашичица какао путера
  • 1 кашичица ши путера
  • 1 кашика ренданог пчелињег воска
  • 15 капи есенцијалног уља лаванде
  • 3 кашике алое вере гела

Поступак:

Растопите уља, путер и пчелињи восак у лонцу или џезви за кафу. Користите средњу температуру и мешајте док се уља топе. Уклоните са ватре тек након што су сви састојци течни. Умешајте есенцијално уље. Оставите да се мало охлади, а затим додајте гел од алоје. Добро помешајте гел са остатком и сипајте у посуду.

Прочитајте још: Рецепт за умирујућу КРЕМУ за предео око очију од ЗЕЛЕНОГ ЧАЈА: Смањите фине линије, боре и надутост

Обилно нанесите мелем након сунчања на кожу опечену од сунца и утрљајте је што боље можете (што знам да може бити тешко код опекотина од сунца!). Нанесите поново након јутарњег буђења или туширања, док се опекотине од сунца не смири. Ако немате опекотине од сунца, али сте провели дан на сунцу, овај лосион добро делује како би изложена кожа била мека. Истуширајте се да уклоните крему за сунчање и користите лосион свако вече након дана излагања сунцу.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas