Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нега косе

Свакој КОСИ је потребно УЉЕ: Ово су резултати

Уље за косу треба свима, без обзира на тип косе!

1599739449_Depositphotos_73767733_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Она су постала део наше беаутy рутине последњих година, али истина је да уља за косу постоје хиљадама година.

Постоје и уља за косу која садрже екстракте биљака и цветова, док нека у свом саставу имају синтетичке састојке, како би била лакша, а самим тим и идеална и за најтању косу.

Предности уља за косу

Добро уље треба ефикасно да третира косу, да јој обезбеди храњивост и леп сјајни завршетак фризуре. Међутим, ако желите производ који заиста регенерише вашу косу, одлучите се за уље са природним састојцима.

Не претерујте са количином, довољно је само неколико капи.

Прочитајте још: У само ПЕТ КОРАКА спасите лоше ошишану косу

Фото: Депосит

На пример, оно са воћним и биљним састојцима богато је витаминима А, Д, Е и Б6, који помажу да коса остане здрава. Осим тога, уља надокнађују изгубљене липиде хранљивим масним киселинама и пружају снажну антиоксидативну заштиту против слободних радикала, спречавајући тако ломљење косе и лошу боју. Али поред ових основних карактеристика, уље, било потпуно природно или са синтетичким састојцима, такође може да појача и сјај косе или чак заштити косу од високе температуре уређаја за обликовање.

Како користити уља за косу

Још једна предност уља за косу повезана је са њиховом свестраношћу.

Наносите од средине косе до врхова.

Можете их користити једном седмично, пре купања, као третман за регенерацију косе. Ставите довољно уља на суву косу, рашчешљајте је и сачекајте 10 минута пре шампонирања. Такође је идеалан производ за распетљавање косе: ставите неколико капи на руке, нежним покретима нанесите на опрану косу, а затим ишчешљајте косу четком. Свакодневно можете косу влажити уљем и дати сјај својој фризури, избегавајући корен косе, који сам по себи има довољно природних уља.

Прочитајте још: Како да се НАШМИНКАТЕ ако имате СПУШТЕНЕ КАПКЕ: Уз ове трикове је ЈЕДНОСТАВНО

Коврџава и сува коса посебно воле уља, јер увојци добијају диван облик.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas