· · Коментари: 0
коса

Паж, шишке, плетеница са стране... Ако имате ОКРУГЛИ ОБЛИК ЛИЦА савршено ће вам стајати

Могу вам помоћи да на најлепши начин истакнете његове карактеристике.

1610624777_Depositphotos_144483633_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Равни паж

Асиметрична паж фризура увек је одлична опција, а ако имате округли облик лица, дубљи раздељак са стране и равни врхови стварају паж фризуру која вам фантастично пристаје.

Прочитајте још: НЕГОВАНА СТОПАЛА су увек у тренду! Овако их третирајте

Пунђа и шишке

Мислиле сте како је пунђа на врху главе идеална само за оне дане када вам коса баш и није чиста? Размислите поново. То је стил који можете увек да носите, а дуге “лажне” шишке чине га тако одличним за округли облик лица. Како добити лажне шишке? Део косе са задње стране пребаците напред, а затим остатак косе завежите у пунђу.

Фото: Депосит

Разбарушени паж средње дужине

Ни кратка, а ни дуга коса – да, то је апсолутно одлична дужина за округли облик лица, јер с косом средње дужине можете да направите много фризура.

Савршена пунђа

СМештена је на потиљку док вам шишке, пребачене у страну, помажу да лице изгледа тање.

Прочитајте још: Направите сами пилинг за тело и лице уз помоћ природног УЉА

Реп преко рамена

Фото: Депосит

Подизање косе и њено “одвлачење” од лица додаје висину и волумен на врху а тако лице изгледа мање заобљено. На крају, реп пребачен преко рамена само додатно доприноси овом ефекту.

Плетеница са стране

Уколико имате округли облик лица, онда је ова фризура са плетеницом пребаченом у страну и дужим шишкама с друге стране једна од најлепших која ће скренути пажњу на фризуру, а не на облик лица.

Прочитајте још: Како се обукла ВИКТОРИЈА БЕКАМ? Смела комбинација хаљине и ципела (ФОТО)

Централни раздељак

Раздељак по средини главе је мали детаљ који ће вам помоћи да добијете веома елегантну фризуру. Дужи паж или лоб одговара округлом облику лица те га чини “издуженим” и тањим, што вам и јесте циљ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.