· · Komentari: 0
STOPALA

NEGOVANA STOPALA su uvek u trendu! Ovako ih tretirajte

Bez obzira koje je godišnje doba, koža mora biti negovana.

1610293677_Depositphotos_212826338_s-2019.jpg

Kao što svakodnevno negujemo lice, neophodno je da i vaša stopala dobiju svoj tretman. Pogotovo ako ste ceo dan na nogama, vaša stopala zaslužuju da im udovoljite i da ih opustite, a samim tim ćete biti zadovoljnije i srećnije.

Pročitajte još: SAN svake devojke: BRILIJANTI, dijamanti i šljokice (VIDEO)

Donosimo nekoliko saveta o njihovoj pravilnoj nezi kako biste ih mogli ponosno pokazivati za leto koje predstoji:

Održavanje higijene

Mokra ili znojava stopala idealno su mesto za razvoj gljivica, a to sigurno ne želite. Stoga održavajte redovnu higijenu i oblačite čiste čarape.

Pročitajte još: Ovu BOJU RUŽA nikako ne smete nositi jer je OPASNA PO ZDRAVLJE

Pravilno odrežite nokte

Nokte na nogama treba rezati drugačije od onih na rukama, bez zaobljivanja rubova, jer to povećava rizik od urastanja.

Foto: Depozit

Priuštite im "spa tretman"

Da bi vam stopala izgledala prekrasno, a pete bile mekane bar jednom sedmično držite ih u toploj vodi, 15-20 minuta.

Pročitajte još: LEPRŠAVOST je ponovo moderna: Frizura koju ćemo želeti u ovoj godini (FOTO)

Ne zaboravite na hidrataciju

I stopalima je potrebna hidratantna nega, a za njih bi trebalo da kupite i primerenu kremu.

Masirajte stopala

Masaža poboljšava cirkulaciju i čuva njihovo zdravlje, a ako nemate masažer, poslužiće i obična teniska loptica ili bilo koji okrugli predmet. Stavite ga ispod stopala i valjajte napred-nazad, od prstiju do pete.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.