Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тајна МЛАДОЛИКОГ изгледа Тијане Дапчевић: Певачица нема ни једну бору на лицу иако је у петој деценији живота (ФОТО)

Тијана Дапчевић већ 20 година редовно посећује козметичара

1694947773_Foto-Ataimages.rs-Tijana-Dapcevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Више од 20 година певачица Тијана Дапчевић одлази код козметичара, где прибегава разноврсним третманима. У том погледу она обавезно прати трендове и иновативна решења која јој омогућавају да изгледа неговано и свеже.

До сада су естетске интервенције Тијане Дапчевић биле благе, углавном су се односиле на чишћење лица, маскице и коктеле, али с годинама све су инвазивније.

Потпуно је нормално што поп звезда с правим знацима старења мења начин на који се негује, јер се кожа мења, губи на еластичности, долази до хиперпигментације, стањивања и мимичних бора.

На сву срећу за сваки од ових видова проблема данас постоји адекватан третман који и Тијана практикује бар једном месечно.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - тијана.дапцевиц

За негу њеног лица, врата и деколтеа задужена је козметичарка једног бјути центра, са којом сарађује дуги низ година.

Естетске интервенције Тијане Дапчевић подразумевале су за почетак Хидрафациал, тачније третман захваљујући којем се додатно хидрира и храни лице, а истовремено поправља и тонус.

 

Након тога уследила је масажа лица и деколтеа, а потом и масажа леденим куглама које су умириле црвенило настало након првог третирања.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - тијана.дапцевиц​

Последња ставка у низу било је наношење маске за регенерацију коже са цветићима цице, који убрзавају регенерацију.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas