Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три добра разлога зашто би увек требало КОРИСТИТИ ЛОСИОН НАКОН СУНЧАЊА: Пружите вашој кожи потпуну негу

Веома је важна нега коже и након сунчања

1687958491_profimedia-0345645674.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Иако ће вас крема за сунчање сачувати да не изгорите, лосион за након излагања сунчевим зрацима такође има важну улогу, јер обнавља кожу.

Опште је познато да је током сунчања, али и генерално преко целе године, важно наносити крему са заштитним фактором. 

Међутим, мање се говори о значају наношења лосиона и крема прављених за након сунчања.

Лосиони за после сунчања су важни из неколико разлога:

  • Помажу у обнављању коже
  • Хидрирају кожу
  • Смирују и хладе кожу

Обнова коже

С обзиром на то да сунчева светлост може оштетити колаген и еластин у кожи, може доћи до прераног старења и појаве бора. Лосион након сунчања садржи антиоксидансе и хранљиве састојке, који ће вам помоћи у обнови оштећене коже и подстаћи производњу колагена.

Хидратација коже

Пошто сунце може доста да исуши кожу и оштети њену природну баријеру, редовно коришћење лосиона после сунчања ће помоћи у одржавању равнотеже влажности коже. Такође, може спречити настанак сувоће и перутања.

Смирује и хлади кожу

Иритација, црвенило и осећај топлине на кожи су најћешће последице сунчања, код којих лосион има важну улогу. Пошто садржи умирујуће састојке попут алое вера, помоћи ће у смиривању иритације и пружити осећај свежине и олакшања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas