Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОКТИ

Трикови помоћу којих можете осушити лак на ноктима "ЗА СЕКУНД"

Без давања новца на спреј за сушење лака

Depositphotos_49757731_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Требају вам лепи и уредни нокти, а у мањку сте са временом? Сигурно вам се десило да у жељи да што пре налакирате и осушите лак на ноктима, покварите свој рад и добијете мрљав изглед. Откривамо вам трикове помоћу којих можете "за час" осушити лак. 

Прочитајте још: ШТА ЈЕ, БРЕ, ОВО? Девојке полуделе за новим трендом: Нокти као ОТВАРАЧ ЗА ФЛАШУ! (Фото)

Начин на који лакирамо нокте

Фото: Депозит

Није неважно на који начин наносите лак за нокте - дефинитивно треба да избегавате дебеле слојеве јер се они јако споро суше, плус лак на ноктима не изгледа нарочито атрактивно. Дакле, уместо једног дебелог, изаберите да нокте лакирате у два или чак три танка слоја, и то тако што ћете сачекати да се нанесени слој осуши пре него што ставите следећи.

Лед

Пре него што налакирате нокте, у посуду сипајте воду и ставите неколико коцкица леда. Када налакирате нокте, убаците прсте у ледену воду на минут. На овај начин се лак неће стегнути само на површини, већ скроз унутра, тако да га нећете оштетити након тога.

Прочитајте још: СВАКА ЖЕНА у свом несесеру са шминком мора имати - ВАЗЕЛИН! Погледајте и зашто (ВИДЕО)

Бадемово уље

У бочицу с распршивачем сипајте 2 дл воде и кашичицу бадемовог уља, па испрскајте нокте. То ће спречити појаву ружних трагове на њима и неговати кожицу около.

Фото: Депозит

Фен

Од помоћи вам може бити и фен за косу! Слободно га употребите на кратко како бисте убрзали процес сушења лака на ноктима, с тим да не треба да користите стандардну функцију топлог ваздуха, већ функцију хлађења, коју данас има сваки фен.

Прочитајте још: Шминку и препарате за лице чувајте у - ФРИЖИДЕРУ! За то постоји ДОБАР РАЗЛОГ

 

Замрзивач

Руке на неколико минута ставите у замрзивач, али ову методу избегавајте на високим темепратурама јер отворена врата могу да оштете уређај.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas