Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УВЕК ЛЕПЕ

Трикови за ЛЕПОТУ који делују док СПАВАТЕ

Побољшајте изглед током ноћи.

1605876099_Depositphotos_12863485_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ако мислите да је храњива крема све што можете да урадите за своју кожу преко ноћи - варате се! Постоји цео спектар ствари које можете да урадите пре спавања, а које могу да побољшају ваш изглед и да учине да изгледате још лепше и негованије кад се пробудите.

Доносимо пет корисних савета:

Додатним јастуцима против натечених очију

Ако имате проблема са подочњацима и врећицама око очију, додајте још један јастук под своју главу и спавај на леђима. То ће помоћи да течност престане да се накупља у подручју испод очију.

Прочитајте још: Погрешна нега доводи до ЛОШЕ КОСЕ, а решење се крије у само једном кораку

Успавани педикир

Пете можете турпијати под тушем колико желите, али само је један прави пут до беспрекорно глатких стопала. Пре спавања ноге намажите храњивом кремом или вазелином, а имате ли миран сан - једном седмично, након наношења вазелина, стопала замотајте у пластичну фолију и оставите тако преко ноћи. 

Избељивање зуба содом бикарбоном

Фото: Депозит

Након последњег прања зуба, на четкицу нанесите мало соде бикарбоне и затим неколико минута трљајте зубе. Овај поступак можете радити било кад, али најделотворнији је пре спавања јер преко ноћи ништа не једете и не пијете.

Порчитајте још: Све састојке имате код куће: Решите се МИТИСЕРА на НОСУ

"Фризура с плаже"

Још један одличан савет за девојке које ујутру немају превише времена за спремање - пре спавања направите плетенице или омотајте праменове око 2 прста до корена и онда их причврстите укосницама. Ујутру ћете имати природне таласе, као са плаже!

Прочитајте још: Овом вежбом за трбушњаке добићете жељене резултате за кратко време (ВИДЕО)

Дуге трепавице уз уље од рицинуса

Након целодневног ношења маскаре, и ваше трепавице заслужују негу. Након скидања шминке, на њих нанесите рицинусово уље које негује трепавице и поспешује њихов раст!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas