Oglas
· · Komentari: 0
UVEK LEPE

Trikovi za LEPOTU koji deluju dok SPAVATE

Poboljšajte izgled tokom noći.

1605876099_Depositphotos_12863485_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Ako mislite da je hranjiva krema sve što možete da uradite za svoju kožu preko noći - varate se! Postoji ceo spektar stvari koje možete da uradite pre spavanja, a koje mogu da poboljšaju vaš izgled i da učine da izgledate još lepše i negovanije kad se probudite.

Donosimo pet korisnih saveta:

Dodatnim jastucima protiv natečenih očiju

Ako imate problema sa podočnjacima i vrećicama oko očiju, dodajte još jedan jastuk pod svoju glavu i spavaj na leđima. To će pomoći da tečnost prestane da se nakuplja u području ispod očiju.

Pročitajte još: Pogrešna nega dovodi do LOŠE KOSE, a rešenje se krije u samo jednom koraku

Uspavani pedikir

Pete možete turpijati pod tušem koliko želite, ali samo je jedan pravi put do besprekorno glatkih stopala. Pre spavanja noge namažite hranjivom kremom ili vazelinom, a imate li miran san - jednom sedmično, nakon nanošenja vazelina, stopala zamotajte u plastičnu foliju i ostavite tako preko noći. 

Izbeljivanje zuba sodom bikarbonom

Foto: Depozit

Nakon poslednjeg pranja zuba, na četkicu nanesite malo sode bikarbone i zatim nekoliko minuta trljajte zube. Ovaj postupak možete raditi bilo kad, ali najdelotvorniji je pre spavanja jer preko noći ništa ne jedete i ne pijete.

Porčitajte još: Sve sastojke imate kod kuće: Rešite se MITISERA na NOSU

"Frizura s plaže"

Još jedan odličan savet za devojke koje ujutru nemaju previše vremena za spremanje - pre spavanja napravite pletenice ili omotajte pramenove oko 2 prsta do korena i onda ih pričvrstite ukosnicama. Ujutru ćete imati prirodne talase, kao sa plaže!

Pročitajte još: Ovom vežbom za trbušnjake dobićete željene rezultate za kratko vreme (VIDEO)

Duge trepavice uz ulje od ricinusa

Nakon celodnevnog nošenja maskare, i vaše trepavice zaslužuju negu. Nakon skidanja šminke, na njih nanesite ricinusovo ulje koje neguje trepavice i pospešuje njihov rast!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas