· · Коментари: 0
ИНСПИРАЦИЈА

УДОБНО, А ПРЕФИЊЕНО: Примените ових 5 правила и увек изгледајте елегантно (ФОТО)

Мода је пролазна, стил је вечан!

1597146694_Depositphotos_221991964_s-2019.jpg
Фото: Депозит

По повратку у свакодневни живот, одвија се стилски прелазак са тренерке у омиљене фармерке. Дошло је време да замените спортску одец́у свим тим дивним комадима које сте открили током сређивања гардеробе, али и новим додацима.

Прочитајте још: У једном од омиљених летовалишта Срба ако испоштујете ОВАЈ УСЛОВ, резервација ће бити ЈЕФТИНИЈА

Прави стилски избори су они који ц́е истакнути ваш лични стил и олакшати вам свакодневни живот. Али која су правила којих се морате придржавати да бисте увек изгледали елегантно?

Када носите потпетице будите сигурни да можете удобно ходати у њима

Морате бити сигурни у све одевне предмете које одлучите носити да ћете се у њима осец́ати удобно. Ципеле играју врло важну улогу, јер могу истакнути или уништити вашу одевну комбинацију. Најважнији савет је да шта год да одлучите да обучете, добро је знати да ћете се осећати удобно. Када је реч о ципелама, носите их неколико сати код куц́е, да видите како се осец́ате.

Прочитајте још: СУПЕР САВЕТИ: Ево како да руж остане постојан и испод заштитне маске за лице

Кладите се на оштре линије

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍

Објава коју дели Пернилле Теисбаек (@перниллетеисбаек) дана

Нагласите крој и оштре линије, јер је то врло важан елемент за успешан резултат. Није случајно што се скандинавске девојке толико истичу по својим стилским изборима, јер верно следе то правило.

Прочитајте још: Немојте куповати ЈЕФТИНЕ КОПИЈЕ парфема јер садрже - УРИН И АНТИФРИЗ!

Нагласите струк правим додацима

Ако на вашем телу има једно место које заслужује вашу пажњу, то је дефинитивно струк, па је добра идеја уложити у додатке који га наглашавају.

Прочитајте још: ЦВЕТНЕ или са ПОП АРТОМ само је важно да су ШАРЕНЕ!

Пронађите савршене фармерке које одговарају вашем типу тела

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тхе Qуеен qуотинг Вера Лyнн ‘wе’лл меет агаин’ хас то бе оне оф тхе мост цомфортинг тхингс тхат хас беен саид бy анy леадер дуринг тхесе wоррyинг тимес, со хере’с ме дрессед ас мy фавоурите роyал то реминд yоу оф тхе лyрицс то тхис беаутифул wартиме цлассиц: Wе'лл меет агаин Дон'т кноw wхере Дон'т кноw wхен Бут И кноw wе'лл меет агаин соме суннy даy Кееп смилинг тхроугх Јуст лике yоу алwаyс до 'Тилл тхе блуе скиес дриве тхе дарк цлоудс фар аwаy

Објава коју дели Цамилле Цхарриере 🌙 (@цамиллецхарриере) дана

Фармерице које пристају савршено вашој фигуру су увек "кец у рукаву."

Прочитајте још: Ова модна сезона је у знаку ТУФНИЦА: Ево како их све можете носити и комбиновати

Кладите се на женствене комаде

Прочитајте још: Ако имате кратке нокте, продужите их уз помоћ ЧЕТКИЦЕ ЗА ЗУБЕ и за тили час направите СЕНЗАЦИЈУ (ВИДЕО)

Покажите своју женствену страну исправним стилским одабиром. Уложите у фине текстуре, хаљине занимљивог кроја, моделе са деколтеом и принтевима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.