Oglas
· · Komentari: 0
NOKTI

Ako imate kratke nokte, produžite ih uz pomoć ČETKICE ZA ZUBE i za tili čas napravite SENZACIJU (VIDEO)

Ovo je neverovatno, a novi trend je na pomolu.

1597048528_pjimage--21-.jpg
Oglas

Društvene mreže su prepune različitih zanimljivih sadržaja, od humorističkog, preko korisnog, pa sve do kreativnog. Jedna popularna stranica na Fejsbuku je nedavno objavila snimak na kom pomoću četkice za zube možete da napravite nokte kao iz bajke.

Pročitajte još: Ovde suncobran i ležaljke NE PLAĆATE, hrane ima KOLIKO ŽELITE, a za decu je sve BESPLATNO (FOTO)

Pitate se kako je to moguće, objašnjenje je veoma lako. Najpre je potrebno da makazama isečete deo četkice koji služi za pranje zuba. Preporučljivo je da četkice budu što šarenijih boja, da bi efekat bio što bolji. Potom na nokte nanesite gel lak i namestite iseckane delove po svom ukusu.

Slažite boje, pravite svoju kreaciju, jednostavno, igrajte se. Možete dodati i različite šljokice da biste noktima dali još bajkovitiji izgled.

Zatim ponovo nanesite drugi sloj gel laka i na kraju isturpijajte.

Rezultati će vas oduševiti.

Pročitajte još: Samo za ODVAŽNE: Leopard, zebra - prava DžUNGLA na noktima

Video je izazvao veliko interesovanje na društvenim mrežama i ispraćen je brojnim komentarima, kao što su: "Potreban je kreativan um da se smisli tako nešto", "Zapravo mi se sviđa, podseća me na kamen iz zmajeve priče" i brojni drugi komentari.

Ne sumnjamo da će ovo postati novi trend u stvaranju što neobičnijih noktiju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas