· · Komentari: 0
TUFNE

Ova modna sezona je u znaku TUFNICA: Evo kako ih sve možete nositi i kombinovati

Leto je u punom jeku, a sezonske kombinacije su veoma inspirativne. Predstavljamo vam aktuelnosti iz sveta mode sa ulica svetskih metropola.

1596878051_Depositphotos_45572923_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Kada je reč o dezenu koji je neizostavan za ovu letnju sezonu, on opstaje iz godine u godinu, jer je zahvalan za kombinovanje, javlja se u različitim formama i intenzitetu, i pristaje damama svih generacija.

Pročitajte još: Zašto SRPSKI TURISTI biraju baš OVO letovalište? Luksuz, bazen spa... a TEST NA KORONU NE TREBA

U redovima koji slede otkrijte na koje sve načine možete nositi tufnice ovih dana. Nadamo se da će vam se naše ideje dopasti:

Foto: Depozit

1. Kao efektan detalj

Crne tufnice na terakota podlozi neočekivani je spoj, kojim možete postići sjajan efekat. Ako tome pridodate komad odeće karo dezena svi pogledi biće upereni u vas.

2. U vidu duge haljine

Kada se iskombinuju poletan dezen i lepršavi kroj na dužem modelu haljine, sve što vam je potrebno jesu udobne patike, i to na bosim nogama!

Pročitajte još: TEKSAS JAKNE su ponovo u trendu! Ponesite oslikan unikat i diktirajte MODNE TRENDOVE (VIDEO)

Foto: Depozit

3. Na mantilu

Ukoliko se odlučite na ovakav korak, akcenat neka bude upravo na mantilu. Kosu stilizujte na jednostavan način, bez viška detalja koji bi skretali pažnju sa zvezde vašeg autfita.

4. Kao kontra minimalizmu

Pre dve sezone, na ceni je bila čista klasika, međutim, složićete se da je ponekad potrebno razbiti monotoniju. Stoga, jednostavnu crnu kombinaciju upotpunite detaljem na tufnice i tako kreirajte uzbudljiv efekat iznenađenja!

5. Uz pantalone muškog kroja

Nežna bluza na tufnice poprima potpuno drugačiju notu kada se iskombinuje sa pantalonama muškog kroja.

Pročitajte još: BANANA ILI FRANCUSKA PUNĐA: Frizura koja je OSVOJILA ŽENE ŠIROM SVETA (VIDEO)

6. U rok maniru

Tufnasta haljina upotpunjena kožnom jaknom, kada zahladni, zvuči sjajno, ukoliko želite da ženstvenom dezenu date rok prizvuk.

Foto: Depozit

7. U vidu odela

Jednobojna odela mogu delovati ozbiljno, međutim uz tvist u vidu tufnica, i poneki atraktivan detalj, to ne mora da bude slučaj. Sve što vam je potrebno jesu veća torbica, efektne naočare i pokupljena kosa.

Pročitajte još: JEDINI nakit koji vam je potreban ovog leta je ANKLET

8. Kao dopuna grafičkom dezenu

Kombinacija više različitih dezena, zašto da ne? Na ovaj način vaš izgled postaje čista poezija, i bez sumnje ćete mu se iznova vraćati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.