Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АКСЕСОАРИ

ЗАБЛИСТАЈТЕ: Вунене капе и оверсизед шалови су НЕПРИКОСНОВЕНИ аксесоари ове зиме! (ФОТО)

Велике и богате капе и шалови у центру су збивања већ неколико година.

1606481599_sal-i-kapa.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / son_deesign
Oglas

Међутим ове сезоне им се придружују и њихове још веће сестре – оверсизед варијанте, које делују тако топло и пријатно за ношење. Ако сте жудели за меким и стилским додацима који ће са лакоћом употпунити ваш стил, ови шалови и капе су савршен избор за вас.

Када су хладни зимски дани и мрзи вас да устанете из кревета важно је да се тргнете. Покрените се, ставите на себе један овакав грандиозни шал или капу, или пак оба, и правац у природу.

Поред тога што ћете се сигурно осећати много боље и што вам неће бити хладно, прошетаћете и своје тренди аксесоаре који ће доминирати ове зиме.

Прочитајте још: Каро НИКАДА не излази из моде, а ове зиме се носе ОВИ одевни предмети

Удобни, пријатни и лежерни учиниће да вам време на отвореном буде максимално пријатно. А како модни стилисти предвиђају, овај детаљ никад неће изаћи из моде, с тога је он ваша исплатива инвестиција.

КАКАВ БИ ОВЕРСИЗЕД ШАЛ ТРЕБАЛО ДА ПОТРАЖИТЕ?

Савет модних стручњака је да то буде капа и шал у пуном колору. Ове сезоне фокус је на пастелним и земљаним тоновима.

Такође негде на половини године придружили су нам се и занимљиве боје и принтови, па ако сте расположени за нешто лежернији аутфит потражите капу или шал у некој јаркој боји.

Прочитајте још: Мења три одевна комада: Ово је НАЈПОПУЛАРНИЈА хаљина за зиму! (ФОТО)

 

Једноставније комбинације попут црних, белих и крем шалова одговараће већини зимске гардеробе, али је увек пожељно местимично изаћи из сигурне зоне.

Прочитајте још: Комад одеће који је савршен за ЗИМСКЕ дане

Акцентни оверсизед шалови су резервисани само за оне најсмелије. Ако сте међу њима не оклевајте да се умотате у вунени, памучни или шал од кашмира розе, зелене или плаве боје.

Прочитајте још: Модни савети који ће вам бити од помоћи: Осећајте се лепо у својој кожи

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas