Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА И НЕГА

Заборавите БОТОКСЕ: Еве што вам треба је масажа лица и КОЛАГЕН

После 30 година, свака девојка почиње да примећује промене на лицу: појављују се прве боре, кожа постаје досадна, облик лица пада...

1677970257_1668698083_shutterstock_1489712504.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Са годинама, ситуација са кожом лица се само погоршава и стога жене прибегавају ињекционој козметологији, а затим, у потрази за вечном младошћу, пластичној хирургији. Ово је потпуно погрешан корак. Уместо тога, имате алтернативу.

Фитнес за лице

Гимнастика за лице побољшава микроциркулацију крви и убрзава метаболизам - то спречава појаву бора, затеже кожу и чини да изгледа здравије и млађе.

Прочитајте још: Откривамо 5 начина како да пијете више воде дневно

За одржавање тонуса довољно је два до три пута недељно, за исправљање бора или других несавршености - три до пет пута недељно, код старијих - од пет до седам пута недељно.

Колаген

Колаген је протеин који чини ткива људског тела. Одговоран је за еластичност мишића и еластичност коже, јача зглобове и лигаменте. Људско тело самостално производи овај протеин, али након 30 година кожи почиње да недостаје колаген. После 45. године, тело смањује производњу колагена скоро на нулу.

Прочитајте још: Краљица Летиција популарни јесењи материјал понела и на мајици: Савршен спој уз класичне панталоне (ФОТО)

Стога, ако после 30. године у вашој исхрани нема довољно природних извора колагена, месо, желатин или морски плодови, онда се препоручује да га узимате у облику дијететског суплемента.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas