Oglas
· · Komentari: 0
šišanje

Želite KRATKU KOSU? Na ove stvari treba da OBRATITE PAŽNJU

Trenutak kada svom frizeru saopštimo da nam treba radikalna promena frizure najčešće je dočekan sa obostranom radošću, ali sigurni smo da je tokom života gotovo svaka od nas imala makar jednu epizodu kad je iz frizerskog salona nakon ovakve ishitrene odluke izašla gotovo u suzama.

1596107788_Depositphotos_11537174_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Zašto? Vrlo jednostavno - kratka kosa ne stoji svima. Zapravo, vrlo kratka kosa odlično stoji malom broju žena koje za nju imaju pravi izgled i neophodni stav.

Pročitajte još: Ovo je jedno od OMILJENIH LETOVALIŠTA SRBA! Masaže dostupne svima NON STOP, a test na koronu NE TREBA (FOTO)

Imate li pravi oblik lica za tu frizuru?

Foto: Pixabay

Osim ako imate savršeno ovalno lice, imajte na umu da vam najvjerovatnije neće pristajati sve kratke frizure. Žene s duguljastim licem bi trebalo da odaberu frizuru koja će kreirati iluziju širine pa je dobar izbor frizura dužine do brade fenirana tako da stvara blage talase, dok će osobe s okruglim licem izgledati najbolje s kosom nešto kraćom od dužine brade, a poželjno je da izbjegavaju dužinu klasičnog boba koji će im stajati poput kacige.

Budite sigurni u to da želite kratko kosu!

 Ramena, dugačak vrat i definisana vilica

Ako imate kratak vrat, podbradak i široka ramena, kratka frizura vam najverovatnije neće stajati. 

Jeste li vitki?

Visoke dame s viškom kilograma koje svoju kosu ošišaju na kratki paž mogle bi vrlo lako izgledati neproporcionalno jer im, naspram tela, nedostaje volumen na glavi. Paž frizura će najbolje stajati devojkama vitke građe, bile one niskog ili visokog rasta.

Pročitajte još: Zaštitite KOSU OD TOPLOTE! Zašto je to VAŽNO i šta raditi?

Imate li pravu teksturu kose za ovu frizuru?

Foto: Pixabay

Nije svaka tekstura kose stvorena za kratke frizure. Vrlo tanka i retka kosa će imati najviše koristi od kratke frizure koja će joj dati potrebni volumen, dok bi kovrdžava kosa mogla izgledati prevoluminozno i teško ju je oblikovati ako je suviše kratka.

Tanka i retka kosa imaju najviše koristi od kratke kose!

Imate li pravu ličnost za kratku kosu?

Naša kosa vrlo često podsvesno reflektuje našu ličnost. Između ostalog, nije neobično da  posežemo za radikalnim promenama frizure kad prolazimo i kroz velike životne promene. Šišanjem kose mnoge od nas bi se mogle osetiti ogoljeno i nesigurno, upravo zato što nam kosa daje iluziju sigurnosti i zato što dugu kosu vežemo za pojam lepote i ženstvenosti. Ako ste hrabri, kratka kosa je pravi izbor za vas, no ako niste sigurni u promenu dužine kose, dajte sebi vremena da još malo razmislite pre nego što je prekasno.

Pročitajte još: Mislite da vam NE stoji ANIMAL PRINT? Možda ga POGREŠNO nosite

Jeste li zaista sigurne da želite kraću kosu?

Imati kratku kosu je lepo, no kada je jednom ošišamo, čeka nas dugi, najčešće višegodišnji povratak u stadijum duge kose. Ako ste i dalje malo nesigurni u svoj izbor, ne donosite odluku da skratite svoju kosu samo zato što vam treba neka promena već kosu šišajte postepeno, kako biste se privikle na promjenu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas