Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

4 иновативна и креативна решења за сређивање гараже

Јесте ли уморни од гледања своје прашњаве, прљаве и досадне гараже? Тада је време да то мало оживите.

1618251938_Depositphotos_8017779_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос
Oglas

Ваша гаража је вероватно најкориснији простор у вашем дому, технички добро није у вашем дому, вец́ део вашег дома, пише "Пинквилла".

Прочитајте још: Тегле, кактуси, бохо јастучићи...Пустите машти на вољу и направите најлепшу ТЕРАСУ у крају (ФОТО)

Будуц́и да га углавном користите за складиштење додатних ствари лако му је да нема апсолутно никакав карактер и буде спремиште за смец́е. Погледајте неколико савета за сређивање гараже:

Искористите зидове

Ко каже да вишак смец́а не може иц́и на зидове? Повец́ајте складишни простор у гаражи тако што ц́ете користити зидове и окачити све могуц́е ствари на њих. Помоц́у носача за одлагање бицикл можете окачити хоризонтално или вертикално на зид. Такође можете додати дрвене шине за клинове да окачите све неопходне ствари на зидове.

Фото: Пиxабаy

Додајте мало боје на под

Док реновирате гаражу, не заборавите на подове своје гараже! Заборавите на прљаве и мутне сиве / смеђе подове и одлучите се за живописне и веселе боје попут жуте, црвене, наранџасте итд. како бисте тренутно оживели простор и трансформисали га.

Прочитајте још: ТРИ корака до рајске баште, а први су ТРИ биљке које се лако гаје (ФОТО)

Фарбу у руке!

Најбољи начин да додате гажу у боју је да је обојите. Можете једноставно користити остатке боје коју имате код куц́е и обојити гаражу у светле боје или у земљане боје, у складу са темом ваше гараже.

Прочитајте још: Очистите НЕРЕД У КУЋИ према ФЕНГ ШУИЈУ: Пустите позитивну енергију

Користите детаље

Да бисте повец́али складишни простор у гаражи, а истовремено изгледали стилски и живописно, користите предмете попут шарених корпи, коцкица тканине, канти итд. Да бисте организовали све своје ствари, додајуц́и неки карактер у гаражу. Такође можете да окачите неколико жаришних лампица на корпе и зидне јединице и додате тепих или два како би изгледало топло.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas