Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕРОВАЊА

БАЦИТЕ их одмах! Ових 5 ствари у кући које доносе ЛОШУ СРЕЋУ

Сви они су повезани са лошом срећом, болешћу и негативном енергијом...

1684876533_326304_shutterstock-713708821.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сви у кући доводимо ствари у ред да буде све чисто и удобно. Али неопходно је очистити простор не само физички, већ и енергетски, ослобађајући се ствари које могу наштетити особи. Пет најнесрећнијих ствари је именовао видовњак Инбал Хонигман.

Јоргован

Прочитајте још: Поклон који никако не смете да унесете у КУЋУ: Фенг шуи стручњаци саветују да га одмах баците или спалите

Мало људи се уздржава да стави гранчицу јоргована код куће. Али, према речима стручњака, ово цвеће се дуги низ година повезује са лошом срећом. Старе легенде повезују цвеће са вилама и злим духовима: лоша је идеја позвати их у кућу. Боље је посадити јоргован испод прозора, нека вас задовољи ван прозора.

Кактуси

Добре су за канцеларије у којима има пуно кућних апарата. Познато је да кактуси апсорбују зрачење. Али у кући је њихова сува и бодљикава енергија штетна. Оштре трње разбијају простор куће и разбијају хармонију.

Покварен сат

Они симболизују заустављање времена и ремете природни ток енергије. Према видовњацима, у неким културама заустављени сат упозорава да ће неко умрети. Због тога се такав предмет мора уклонити што је пре могуће.

Суве биљке 

Као и оне које су већ почеле да бледе. Они су антитеза живота и доносе несрећу и неуспех у кућу. На крају крајева, када су били живи и са пажљивим ставом могли су да наставе да живе.

Стара метла

Нарочито ако је донета из старог стана, на пример, приликом селидбе. Метла упија лошу енергију дома и доноси је у нови дом.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas