Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
дом

Да ли су СОВЕ срећан мотив према ФЕНГ СХУИ дисциплини? Ево где могу несметано да стоје у дому

Сове су поштоване птице које су повезане са великом мудрошћу и интуицијом, такође се сматрају гласницима истине и просветљења.

1644411793_owl-figurine-gde1af03ad_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Фенг шуи долази из Кине и испитује како можете да живите у хармонији са природом и околином. Када сте у складу са простором, можете пронаћи више лакоће и пажње да будете присутни у овом тренутку. Фенг шуи тако има и део учења које се односи на животиње.

Симболичко значење сове

Сова је ноћна грабљивица која се налази широм света на свим континентима. Различите културе имају различита значења за сову, некад као доабр, а понекад и као лош знак. Сове и њихова веза са тамом и ноћним активностима природно се ослањају на симболичка значења повезана са јин енергијом, месецом и невидљивим светом духова. Сове имају велике очи и невероватну способност да окрећу главу до краја како би виделе иза себе. Овај физички атрибут је симболични знак њихове повезаности са увидом и способношћу да виде истину иза било каквих замрачења и препрека.

Прочитајте још: ДИЗАЈНЕР ЕНТЕРИЈЕРА ОТКРИВА: Три карактеристике које одмах чине да соба ИЗГЛЕДА ЈЕФТИНО и лако их је решити (ФОТО)

Древни Кинези су приказивали слике сова у уметничким делима, али се генерално сматрало да се сматрају предзнаком лоше среће. Неки јапански уметнички радови приказују сову као храброг заштитника који је увек спреман и на опрезу. С друге стране, у западној култури, сова је животиња мудрости. У грчкој митологији, сова прати Атину, која је богиња повезана са интелектом. Сове се такође појављују у причама, филмовима и тако даље, у вези са езотеричном страном живота, пише Тхе Спруце.

Да ли су сове добар фенг шуи?

У савременом свету, корисно је истражити историјску предност, али и уравнотежити то са сопственим осећај о овој животињи. Мислите шта за вас значе сове?

Прочитајте још: Ове три боје никако не смеју бити на вашим ЗИДОВИМА

Међутим, без обзира на значење, сове су већ неко време популаран мотив за уређење дома. Можете пронаћи слике сова у облику фигурица, тапета и уметничких дела. Једно од значења сове је заштита, као и способност да се види невидљиво. Можете да поставите слику сове на самом улазу у дом како бисте се заштитили од било које невидљиве енергије.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas