Oglas
· · Komentari: 0
dom

Da li su SOVE srećan motiv prema FENG SHUI disciplini? Evo gde mogu nesmetano da stoje u domu

Sove su poštovane ptice koje su povezane sa velikom mudrošću i intuicijom, takođe se smatraju glasnicima istine i prosvetljenja.

1644411793_owl-figurine-gde1af03ad_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Feng šui dolazi iz Kine i ispituje kako možete da živite u harmoniji sa prirodom i okolinom. Kada ste u skladu sa prostorom, možete pronaći više lakoće i pažnje da budete prisutni u ovom trenutku. Feng šui tako ima i deo učenja koje se odnosi na životinje.

Simboličko značenje sove

Sova je noćna grabljivica koja se nalazi širom sveta na svim kontinentima. Različite kulture imaju različita značenja za sovu, nekad kao doabr, a ponekad i kao loš znak. Sove i njihova veza sa tamom i noćnim aktivnostima prirodno se oslanjaju na simbolička značenja povezana sa jin energijom, mesecom i nevidljivim svetom duhova. Sove imaju velike oči i neverovatnu sposobnost da okreću glavu do kraja kako bi videle iza sebe. Ovaj fizički atribut je simbolični znak njihove povezanosti sa uvidom i sposobnošću da vide istinu iza bilo kakvih zamračenja i prepreka.

Pročitajte još: DIZAJNER ENTERIJERA OTKRIVA: Tri karakteristike koje odmah čine da soba IZGLEDA JEFTINO i lako ih je rešiti (FOTO)

Drevni Kinezi su prikazivali slike sova u umetničkim delima, ali se generalno smatralo da se smatraju predznakom loše sreće. Neki japanski umetnički radovi prikazuju sovu kao hrabrog zaštitnika koji je uvek spreman i na oprezu. S druge strane, u zapadnoj kulturi, sova je životinja mudrosti. U grčkoj mitologiji, sova prati Atinu, koja je boginja povezana sa intelektom. Sove se takođe pojavljuju u pričama, filmovima i tako dalje, u vezi sa ezoteričnom stranom života, piše The Spruce.

Da li su sove dobar feng šui?

U savremenom svetu, korisno je istražiti istorijsku prednost, ali i uravnotežiti to sa sopstvenim osećaj o ovoj životinji. Mislite šta za vas znače sove?

Pročitajte još: Ove tri boje nikako ne smeju biti na vašim ZIDOVIMA

Međutim, bez obzira na značenje, sove su već neko vreme popularan motiv za uređenje doma. Možete pronaći slike sova u obliku figurica, tapeta i umetničkih dela. Jedno od značenja sove je zaštita, kao i sposobnost da se vidi nevidljivo. Možete da postavite sliku sove na samom ulazu u dom kako biste se zaštitili od bilo koje nevidljive energije.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas