· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

Генијално! Три ФЕНГ ШУЈИ правила за бољи СЕКС

Кинеска философије уређења простора не престаје са изненађењима...

1627686664_Depositphotos_210925732_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Атмосфера у спаваћој соби изравно има велики утицај на љубавни и сексуални живот. Откривамо вам три фенг шуји трика, који би вам могли помоћи да доведете свој интимни живот на сасвим други ниво.

1. Осветљење

Стриптизете и плесачице у клубовима готово увек изгледају пожељно. Али није увек случај да имају савршена тела. Тајна је у осветљењу. Свеће и мање светиљке ће бацити нежно осветљење на стратешка места када у спаваћој соби дође до страсти. 

Прочитајте још: Опасна ХЕЛИКОБАКТЕРИЈА нестаје правилном исхраном! Ево неколико кључних правила...

2. Топле боје

Топле и земљане боје отварају срце и успостављају емотивно повезивање. Зато у фенг шуји спаваћој соби користите боје као што су црвена, наранчаста, жута, златна и беж за постељину. Уколико се не можете одвојити од своје снежно беле постељине, користите топле боје за додатне елементе спаваће собе као што су прекривачи или украсна узглавља. Хладне боје попут плаве и зелене могу охладити страсти и осећаје.

Прочитајте још: АКНЕ, МИГРЕНА, ХЕРПЕС, ПЕРУТ су само неки од разлога због којих НЕ ТРЕБА ДА СПАВАТЕ СА МОКРОМ КОСОМ

3. Пријатно на додир

Простирка од вештачког крзна, плишани јастук или сатенска постељина су богати материјали који су пријатни на додир. Нежност материјала ће преузети ваше осећаје и помоћи ће вам да заборавите напоран дан који се може претворити у врло пријатно вече.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.