· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Genijalno! Tri FENG ŠUJI pravila za bolji SEKS

Kineska filosofije uređenja prostora ne prestaje sa iznenađenjima...

1627686664_Depositphotos_210925732_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Atmosfera u spavaćoj sobi izravno ima veliki uticaj na ljubavni i seksualni život. Otkrivamo vam tri feng šuji trika, koji bi vam mogli pomoći da dovedete svoj intimni život na sasvim drugi nivo.

1. Osvetljenje

Striptizete i plesačice u klubovima gotovo uvek izgledaju poželjno. Ali nije uvek slučaj da imaju savršena tela. Tajna je u osvetljenju. Sveće i manje svetiljke će baciti nežno osvetljenje na strateška mesta kada u spavaćoj sobi dođe do strasti. 

Pročitajte još: Opasna HELIKOBAKTERIJA nestaje pravilnom ishranom! Evo nekoliko ključnih pravila...

2. Tople boje

Tople i zemljane boje otvaraju srce i uspostavljaju emotivno povezivanje. Zato u feng šuji spavaćoj sobi koristite boje kao što su crvena, narančasta, žuta, zlatna i bež za posteljinu. Ukoliko se ne možete odvojiti od svoje snežno bele posteljine, koristite tople boje za dodatne elemente spavaće sobe kao što su prekrivači ili ukrasna uzglavlja. Hladne boje poput plave i zelene mogu ohladiti strasti i osećaje.

Pročitajte još: AKNE, MIGRENA, HERPES, PERUT su samo neki od razloga zbog kojih NE TREBA DA SPAVATE SA MOKROM KOSOM

3. Prijatno na dodir

Prostirka od veštačkog krzna, plišani jastuk ili satenska posteljina su bogati materijali koji su prijatni na dodir. Nežnost materijala će preuzeti vaše osećaje i pomoći će vam da zaboravite naporan dan koji se može pretvoriti u vrlo prijatno veče.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.