Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗА КРИСТАЛНО ЧИСТО СТАКЛО: Једноставан ТРИК за чишћење прозора помоћу црног чаја

Борите се да прозоре у свом дому одржите чистима? Све што вам треба да их очистите је једно популарно пиће које је вероватно већ у вашој кухињи. Све што треба да знате о једноставном трику за чишћење прозора

1647421301_profimedia-0131800200.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Нико не воли да види прљаве или замагљене прозоре у својим домовима. Иако постоји много савета и трикова за чишћење прозора, као што је употреба сирћета , многи од њих имају тенденцију да оставе стакло замућено.

Међутим, један паметан трик користи популарно и лако доступно пиће за чишћење прозора, остављајући их беспрекорним. Најбољи део је што већина домова вероватно већ има ово пиће у својој кухињи, спремно за употребу. Ево шта треба да знате о трику за чишћење прозора који даје тренутне резултате.

Које популарно пиће се може користити за чишћење прозора?

Паметни трик за чишћење предлаже коришћење црног чаја за чишћење прозора. Јефтин и ефикасан трик доказује да топао и утешан напитак може удвостручити и решење за чишћење.

Прочитајте још: 7 најчешћих ГРЕШАКА које правимо када купујемо ЗАВЕСЕ

Сматра се да је чај одличан чистач јер садржи танинску киселину, која може да пресече било коју гадну масноћу и прљавштину на површинама као што су прозори.

За разлику од других средстава за чишћење као што је сирће, које фрустрирани обожаваоци чишћења описују да остављају своје прозоре „горе него пре него су били“, коришћење чаја не изазива размазивање по стаклу.

Осим што је јефтин, не захтева да трошите на фенси крпице или сунђере. Све што вам треба су новине!

Чишћење прозора изгледа довољно једноставно, али постоји много грешака које се могу десити, остављајући прозоре са мутним пругама. Дакле, ево водича корак по корак о најбољем начину чишћења прозора.

  • Почните тако што ћете уклонити прашину са оквира прозора, шина и прагова усисивачем, новинама или крпом. Урадите исто са својим ролетнама или засторима. Ако имате завесе, ово је добар тренутак да их скинете и оперете, пратећи упутства за негу.
  • Затим попрскајте прозоре великом количином средства за чишћење које користите
  • Користећи папирне убрусе без влакана, крпу од микровлакана или новине, обришите прозоре од врха до дна. Ако видите било какве пруге, обришите их још једном док стакло не буде чисто.
  • Поновите кораке три и четири на спољној страни прозора. Ако имате прозоре против олује који се могу уклонити, скините их у потпуности ради чишћења.
     

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas