· · Коментари: 0
ентеријер

Како до лепшег живота?

Уредите дом на најлепши начин и уживајте у њему

1660222746_03NOVOSTI.jpg
Фото: Форма Идеале

Елегантан, атрактиван, уредан, инспиративан – епитети су које са собом носи монохроматски ентеријер. Ако тежите једноставности у животу, ово је стил за вас. Лак за комбиновање, а ипак нуди прегршт могућности. Само ставите црну поред беле и биће вам јасно да ту грешке нема. Додајте и мало сиве, а детаљима у другим бојама украсите просторије и имате добитну комбинацију. Поносни сте власник ентеријера који одмара и надахњује, јер све то нуди монохроматски ентеријер.

Приликом уређења кухиње, црно-белом комбинацијом постићи ћете идеалан монохроматски изглед за смео, али безвременски кухињски декор. Важно је само да успоставите баланс, што можете постићи различитим нијансама црне и беле, као и уградњом јединствених дизајнерских материјала и намештаја.

У црно-белом кухињском простору осветљење је посебно важно, а кухиња која се добро спаја са животним простором испуњеним светлом може се постићи белим ормарићима на бледо сивој позадини и кухињском радном површином црне боје.

Фото: Форма Идеале

Сјајан избор кухиње је кухиња ЦЛАУДИА 200, у комбинацији беле лак фолије доњих делова и црне мат фолије у висећим деловима, са додацима црног бојеног стакла, осмишљена да задовољи функционалне и естетске захтеве у опремању кухињског ентеријера. Једнокрилни и двокрилни висећи елементи, као и доњи двокрилни елементи са функционалним фиокама, пружају довољно простора за одлагање посуђа, док посебан шмек кухињи даје могућност уградње додатне ЛЕД расвете, што ће допринети освежењу амбијента, шармантној дози елеганције и опуштајућој атмосфери, посебно уколико вам је кухиња у склопу дневног боравка.

Црна има много варијација - од катран црне, до најдубље поноћне плаве нијансе, а најбоље је одабрати  нијансу која одговара карактеру вашег дома и природном светлу за све, од боје, преко намештаја, до плочица до додатака и стаклених обрада.

Постоји такође и много нијанси беле, од топлих, са жутом или ружичастом нијансом, до оних хладних. Мешање нијанси беле на зидовима, завршним обрадама, намештају, текстилу и додацима допринеће текстури у амбијенту и спречити да ентеријер изгледа превише једнодимензионално.

Регал ЛЕНС, који чине ТВ полица, витрина и зидна полица, у комбинацији беле лак фолије и црног дрвета, са полузастакљеним елементима, даће дому потпуно нови сјај и футуристички изглед. Регал се може додатно опремити и ЛЕД расветом, за бољи изглед амбијента.

Фото: Форма Идеале

Због сличности у материјалима од којих су израђени, клуб сто БЕРТ представља најбољи избор уз регал ЛЕНС и сјајно се уклапа уз било који амбијент. У декору црног дрвета са белом лак фолијом, поседује практичне и естетске ефектне стаклене полице испод радне површине погодне за одлагање омиљених књига или часописа. Сјајан додатак амбијенту била би и подна лампа САНДРА модерног и минималистичног дизајна, у декору дрвета.

Монохроматски амбијент може бити и у сивој боји, са додатком нијанси у јарким бојама које ће освежити амбијент, а сјајан пример за то је жута. Дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу да додате декоративне детаље, попут јастучића контрастних боја и патерна или прекривача. Најбоље је да боја зидова буде неутрална, а можете одабрати и одговарајуће тапете.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.