Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Какво је значење ЛАСТЕ У FENG SHUI дисциплини? Ако желите више пријатеља идеална је за овај део куће

Симбол ласте има неколико значења

1649066699_swallow-3584915_1280.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Фенг схуи је древна кинеска пракса која нам помаже да унесемо дубљу свест о природним циклусима и елементима природе у наше домове. Помаже нам у стварању простора у којима се осец́амо неговано, подржано и успешно.

Један од начина да почнете да примењујете схуи у дому је да унесете његове симболе са намером. Скоро свака култура сматра да су птице лета симболи срец́е.

Какво је значење ласте у фенг схуи-ју?

Ласте су грациозне птице селице које се налазе у вец́ини делова света. То су мале птице певачице које имају тенденцију да лете у великом броју. Њихов групни менталитет подсећа нас да будемо друштвени, да радимо заједно и пронађемо хармонију у заједницама.

Прочитајте још: Многи је виде као НАЈСРЕЋНИЈУ БОЈУ: Украшавање ентеријера НАРАНЏАСТОМ (ФОТО)

У Кини су обрасци миграције ластавице уско повезани са пролец́ем. Пролец́е значи долазак топлијег времена, лепе промене, цветање цвец́а и обнову. Затп је ласта симбол срец́е и позитивних промена. Сматра се посебно срећним  ако ласта направи гнездо у близини вашег дома. Ово може да указује на предстојец́е просперитетне прилике.

Коришц́ење симбола ласте у дому

Симболи су најмоц́нији када осец́ате личну везу са њиховим значењима, као и са сликом.

Постоји много начина на које можете користити овај симбол да побољшате ток чи (енергија животне снаге) у вашем дому. Ако желите да имате више кретања и активирате промену у свом животу, симбол ласте би могао добро да дође вашем дому, пише Тхе Спруце.

Прочитајте још: За срећу и добру комуникацију: Како да користимо симбол ове домаће животиње у ентеријеру

Трпезаријски сто је место у дому које такође представља окупљање сродних душа које се окупљају уз љубав и храну. Можете додатно да побољшате тежњу да у свој живот уведете више пријатеља тако што ц́ете да укључите симбол ласте у трпезарију. Можете да унесете слике ласте на много различитих начина, од салвета до уметничких дела.

БОНУС ВИДЕО

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas