Oglas
· · Komentari: 0

Kakvo je značenje LASTE U FENG SHUI disciplini? Ako želite više prijatelja idealna je za ovaj deo kuće

Simbol laste ima nekoliko značenja

1649066699_swallow-3584915_1280.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Feng shui je drevna kineska praksa koja nam pomaže da unesemo dublju svest o prirodnim ciklusima i elementima prirode u naše domove. Pomaže nam u stvaranju prostora u kojima se osećamo negovano, podržano i uspešno.

Jedan od načina da počnete da primenjujete shui u domu je da unesete njegove simbole sa namerom. Skoro svaka kultura smatra da su ptice leta simboli sreće.

Kakvo je značenje laste u feng shui-ju?

Laste su graciozne ptice selice koje se nalaze u većini delova sveta. To su male ptice pevačice koje imaju tendenciju da lete u velikom broju. NJihov grupni mentalitet podseća nas da budemo društveni, da radimo zajedno i pronađemo harmoniju u zajednicama.

Pročitajte još: Mnogi je vide kao NAJSREĆNIJU BOJU: Ukrašavanje enterijera NARANDžASTOM (FOTO)

U Kini su obrasci migracije lastavice usko povezani sa prolećem. Proleće znači dolazak toplijeg vremena, lepe promene, cvetanje cveća i obnovu. Zatp je lasta simbol sreće i pozitivnih promena. Smatra se posebno srećnim  ako lasta napravi gnezdo u blizini vašeg doma. Ovo može da ukazuje na predstojeće prosperitetne prilike.

Korišćenje simbola laste u domu

Simboli su najmoćniji kada osećate ličnu vezu sa njihovim značenjima, kao i sa slikom.

Postoji mnogo načina na koje možete koristiti ovaj simbol da poboljšate tok či (energija životne snage) u vašem domu. Ako želite da imate više kretanja i aktivirate promenu u svom životu, simbol laste bi mogao dobro da dođe vašem domu, piše The Spruce.

Pročitajte još: Za sreću i dobru komunikaciju: Kako da koristimo simbol ove domaće životinje u enterijeru

Trpezarijski sto je mesto u domu koje takođe predstavlja okupljanje srodnih duša koje se okupljaju uz ljubav i hranu. Možete dodatno da poboljšate težnju da u svoj život uvedete više prijatelja tako što ćete da uključite simbol laste u trpezariju. Možete da unesete slike laste na mnogo različitih načina, od salveta do umetničkih dela.

BONUS VIDEO

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas