· · Коментари: 0

Ефикасно решење за кровове, прозоре и цеви: Попуњава пукотине и зауставља цурења

Иновативан начин за попуњавање и тренутно заптивање рупа, пукотина и заустављање цурења у једном кораку.

1647597407_profimedia-0335674074.jpg
Фото: Профимедиа

Да више нигде не цури -  Леак Сеал, гумирани заштитни премаз у спреју.

За разлику од сличних заптивних средстава на тржишту изузетно је једноставан за употребу. Довољно је темељно очистити и осушити површину на коју се наноси и потом нанети, тј. напрскати  Леак Сеал спреј у неколико танких слојева.  Леак Сеал спреј ефикасно испуњава пукотине и зауставља цурење, а уз то је и 100 % водоотпоран. Идеалан је за употребу на површинама попут кровних прозора, кровова, олука, сливника и разних цеви, као и на бетону, металним гаражама и свим другим сличним површинама од метала, винила, пластике, ПВЦ-а, бетона и других. Брзо ствара трајну баријеру и одржава своју врхунску флексибилност чак и с променама температуре и УВ зрачења, па пружа ефикасну заштиту површина током целе године и у најтежим временским условима. Спречава продор влаге, рђу и корозију. Формира полуглатки, чврсти отпоран завршни слој. Може бити префарбан завршним бојама на акрилној или латекс бази.

Фото: промо

Намењен за попуњавање пукотина и заптивање цурења на металу, алуминијуму, поцинкованом лиму, ПВЦ-у, бетону, опеци, асфалту, разним кровним материјалима, пластици, стаклопластици, и другим материјалима.

Пре коришћења ЛеакСеал спреја уклонити сву прљавштину са површине која се обрађује. Опрати површину раствором детерџента и воде, потом је испрати са чистом водом и сачекати да се површина темељно осуши. Уклонити све остаке боја које се љуспају или претходних премаза са челичном четком или шмиргл папиром.

Фото: промо

ЛеакСеал спреј користити само на отвореном или у добро проветреном простору, као што су отворене гараже. Примењивати при температурама између 10 и 32ºЦ и влажност испод 85% како би се осигурало правилно сушење. Не примењивати на површини чија температура прелази 93°Ц. Избегавајте прскање у ветровитим и прашњавим условима. Заштитите околину од прскања.

Снажно протресите боцу Леак Сеал спреј бар један минут након што чујете како метална куглица у спреју звецка. Држите спреј на раздаљини од 20-45 цм од површине и прскајте у кратким уједначеним потезима. За постизање најбољих резултата препоручује се наношење у 2 слоја са размаком од 15- 30 минута између 2 слоја. Препоручује се наношење танког првог слоја, а други слој дебље како би осигурали правилну покривност. Дебљи слој може се постићи примицањем млазнице спреја ближе површини на коју се наноси. Почетни премаз може имати мало мехурића али ће они нестати док се премаз суши.

Фото: промо

ПРЕПОРУЧЕНА ДЕБЉИНА СУВОГ ФИЛМА 65 µм

После наношења Леак Сеал спреј је сув на додир за 20-30 минута, сув за руковање И употребу за 45-60 минута, а може бити премазан новим слојем за 15-30 минута. Потпуне карактеристике постиже после 24 сата од наношења.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.