Oglas
· · Komentari: 0

Efikasno rešenje za krovove, prozore i cevi: Popunjava pukotine i zaustavlja curenja

Inovativan način za popunjavanje i trenutno zaptivanje rupa, pukotina i zaustavljanje curenja u jednom koraku.

1647597407_profimedia-0335674074.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Da više nigde ne curi -  Leak Seal, gumirani zaštitni premaz u spreju.

Za razliku od sličnih zaptivnih sredstava na tržištu izuzetno je jednostavan za upotrebu. Dovoljno je temeljno očistiti i osušiti površinu na koju se nanosi i potom naneti, tj. naprskati  Leak Seal sprej u nekoliko tankih slojeva.  Leak Seal sprej efikasno ispunjava pukotine i zaustavlja curenje, a uz to je i 100 % vodootporan. Idealan je za upotrebu na površinama poput krovnih prozora, krovova, oluka, slivnika i raznih cevi, kao i na betonu, metalnim garažama i svim drugim sličnim površinama od metala, vinila, plastike, PVC-a, betona i drugih. Brzo stvara trajnu barijeru i održava svoju vrhunsku fleksibilnost čak i s promenama temperature i UV zračenja, pa pruža efikasnu zaštitu površina tokom cele godine i u najtežim vremenskim uslovima. Sprečava prodor vlage, rđu i koroziju. Formira poluglatki, čvrsti otporan završni sloj. Može biti prefarban završnim bojama na akrilnoj ili lateks bazi.

Foto: promo

Namenjen za popunjavanje pukotina i zaptivanje curenja na metalu, aluminijumu, pocinkovanom limu, PVC-u, betonu, opeci, asfaltu, raznim krovnim materijalima, plastici, stakloplastici, i drugim materijalima.

Pre korišćenja LeakSeal spreja ukloniti svu prljavštinu sa površine koja se obrađuje. Oprati površinu rastvorom deterdženta i vode, potom je isprati sa čistom vodom i sačekati da se površina temeljno osuši. Ukloniti sve ostake boja koje se ljuspaju ili prethodnih premaza sa čeličnom četkom ili šmirgl papirom.

Foto: promo

LeakSeal sprej koristiti samo na otvorenom ili u dobro provetrenom prostoru, kao što su otvorene garaže. Primenjivati pri temperaturama između 10 i 32ºC i vlažnost ispod 85% kako bi se osiguralo pravilno sušenje. Ne primenjivati na površini čija temperatura prelazi 93°C. Izbegavajte prskanje u vetrovitim i prašnjavim uslovima. Zaštitite okolinu od prskanja.

Snažno protresite bocu Leak Seal sprej bar jedan minut nakon što čujete kako metalna kuglica u spreju zvecka. Držite sprej na razdaljini od 20-45 cm od površine i prskajte u kratkim ujednačenim potezima. Za postizanje najboljih rezultata preporučuje se nanošenje u 2 sloja sa razmakom od 15- 30 minuta između 2 sloja. Preporučuje se nanošenje tankog prvog sloja, a drugi sloj deblje kako bi osigurali pravilnu pokrivnost. Deblji sloj može se postići primicanjem mlaznice spreja bliže površini na koju se nanosi. Početni premaz može imati malo mehurića ali će oni nestati dok se premaz suši.

Foto: promo

PREPORUČENA DEBLJINA SUVOG FILMA 65 µm

Posle nanošenja Leak Seal sprej je suv na dodir za 20-30 minuta, suv za rukovanje I upotrebu za 45-60 minuta, a može biti premazan novim slojem za 15-30 minuta. Potpune karakteristike postiže posle 24 sata od nanošenja.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas