Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

МАЛА дневна соба тражи ВЕЛИКЕ ИДЕЈЕ: Ово су најчешће ГРЕШКЕ

Власници станова се најчешће жале да је дневна соба мала и да је права мука уредити је да буде функционална, али и лепа.

1604048108_Depositphotos_181411978_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Проблем мале квадратуре може да се реши добрим идејама, креативношћу и уз мало маште. Сигурно сте у часописима видели најмањи животни простор које може да замислите који је савршено складно декорисан.

Прочитајте још: Можда на њима НЕМА КЊИГА, али полице су ЈОШ ЛЕПШЕ и ЗАНИМЉИВИЈЕ

Прва мала тајна великих архитеката како се уређије мали простор је боја.

Тамна боја смањује!
 
Заборавите на жуте и црвене зидове - тамне боје смањују простор. Апсолутно правило је да мали простор треба да буде бео са по неким акцентом! Истина, можете бирати и нежно розе (тако звана nude нијанса) или светло зелену (минт), али нијансу не смете да промашите, па је боље не експериментисати.

Бела боја и тамни акценти - сасвим довољно!

Угаона гарнитура?

Угаона гарнитура није лош избор, јер се тако постиже довољно простора за седење, али овај део намештаја у малом простору не треба "обогаћивати" фотељама или табуреима. Мора да буде што светлије боје, савршено упасована и да се налази, заиста, у углу како не би одузимала преко потребан простор.

Полица близу плафона изнад кревета и гарнитуре Фото: Депозит

Акцентовање мора бити одмерено

Црни рам на огледалу - зашто да не? Црно-бели јастуци на светло сивој угаоној гарнитури - одлична идеја. Међутим, то је све! Црне, тегет и сличних нијанси не сме да буде превише.

Прочитајте још: Имајте ОТМЕН ДОМ помоћу 8 једноставних трикова (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

•СТУДИЯ 26,8 КВ.М.• ⠀ Дизайн @mossebo.official ⠀ Город Хабаровск ⠀ «В квартире преобладают лиловый, золотой и коричневый – любимые цвета хозяйки. Остальные оттенки дополняют интерьер яркими акцентами. Все вместе смотрится как гламурная картинка или дом современной куклы Барби, лишенный, однако, налета искусственности. ⠀ В итоге получился современный и смелый дизайн богемной студии.» ⠀ ⠀ Ставьте лайк,если мои посты полезны 👍 Сохраняйте понравившиеся публикации себе в закладки (справа флажок внизу под фото) 🚩 ⠀ Подписывайтесь на аккаунт,где много идей дизайна маленьких квартир : @malenkayakvartira Идеи для не маленьких квартир: @nemalenkayakvartira Идеи для маленьких кухонь: @malenkayakuhnia Идеи для кухонь-гостиных: @kuhniagostinaya

A post shared by Идеи для маленьких квартир (@malenkayakvartira) on

Прочитајте још: ЛЕЊИВЦИ позивају да се ЛЕЊО ЛЕГНЕ НА ЊИХ!
 
Сваки сантиметар...

Добро погледајте простор и размислите како да сваки кутак искористите за одлагање ствари. Полица мора да буде бела и да иде до плафона. Прозор мора да има даску на коју могу да се ставе саксије са цвећем, пепељаре, па и књиге. Заборавите на конзолу и клупски сто. Сто мроа да има фиоке или да буде жичан како би се користио као мала остава за ћебе или новине. Мали простор изгледа лепо само када је уређен са љубављу и пажњом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas