Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE

Mali, a NEOPHODAN: 5 najmodernijih modela stočića za kafu (FOTO)

Tek nekoliko delova nameštaja imaju samo jednu ulogu - da budu funkcionalni.

1620222124_coffie.PNG
Foto: Instagram/ screenshot coffee.table.decoration
Oglas

Stočić za kafu je centar našeg života, a mi toga obično nismo ni svesni. Nalazi se na najvažnijem mestu, odmah pored fotelje ili kauča kako bi na njemu odložili kafu, naočare, knjigu, daljinski.

Pročitajte još: Najvažniji ukras doma i najlepši trend je SAT, a nabavite ih, bar, TRI

Stočića za kafu nikada dovoljno, pa ukoliko imate jedan, slobodno birajte nov. Ovo su neki od najnovijih trendova u uređenju doma kada je reč o stočiću za kafu.

Kameni stočić

Površina od kamena deluje umirujuće, jer ovakav stočić izgleda pouzdano, da sa njega nitša neće pasti. U SAD je trend da je istim kamenom oblaže kuhinja, trpezarisjki sto, ostrvo u kuhinji i stočić za kafu. Ne morate to da radite, dovoljno je da odaberete boju kamena koja se slaže za nametajem.

Ogledalo

Ukoliko je soba u modernom stilu, zašto da ne? Treba ga češće brisati, ali odsjaj će biti prelep.

Stočić poput otomana

Ovakav stočić ima dve uloge - da se na njemu sedi ili stave novine, kafa, daljinski. Da bi se tabure pretvorio u stočić neophodno je imati i dobar poslužavnik.

Paleta

Sve je popularnije praviti sto od paleta, pa ako imate majstora u blizini - uradite to. Ovo je naročito praktično ako se na donji deo stave točkići i lako može da se pomera po sobi.

Pročitajte još: Stvari koje čine dom večito PRAŠNJAVIM: Svi ih imamo u kući, a ne obraćamo pažnju

Rustičan

Drvo će uvek biti najbolji materijal za nameštaj. Uopstalom, drveni stočić se slaže sa svim ostalim delovima nameštaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @coffee.table.decoration

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @coffee.table.decoration

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas