· · Коментари: 0

На овом месту кауч не би требало да се налази у дневној соби

Један од првих корака у фенг схуи дисциплини је начин постављања намештаја. Постоје јасне смернице где би шта требало да се налази и због чега

1652793274_home-4720969_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Фенг схуи посматра како енергија тече кроз дом на основу чега можемо да организујемо намештај.  Замислите да уђете у собу са изгледом који је отворен и простран где можете лако да се крећете. Затим размислите о истој просторији, уређеној на начин који захтева да прођете поред столова и столица само да бисте дошли до друге стране простора. Ова два различита распореда имају велики утицај на начин на који се осећамо.

Прочитајте још: Пет корака до софистициране СПАВАЋЕ СОБЕ: Мале промене за другачији изглед

Како поставити кауч према фенг схуи -ју

У фенг схуи - ју постоје одређени комади намештаја на које је посебно важно да се обрати пажња. Кауч је један од њих јер ту проводимо велики део дана када смо у кући. Зашто кауч испред прозора може да буде проблем? Уколико овај комад намештаја блокриа цео прозор то може да представља негативну енергију пррема фенг схуи дисциплини. Уверите се да прозор није потпуно покривен и да још увек можете да лагодно дођете до њега да бисте га отворили или затворили.

Прочитајте још: Знак који показује да је време да заменимо ЈАСТУК: Урадите малу проверу

Из фенг схуи перспективе прозори представљају ваше очи и способност да јасно видите. Да бисте тачно видели ситуације у свом животу, важно је да имате чисте прозоре без препрека.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.