· · Komentari: 0

Na ovom mestu kauč ne bi trebalo da se nalazi u dnevnoj sobi

Jedan od prvih koraka u feng shui disciplini je način postavljanja nameštaja. Postoje jasne smernice gde bi šta trebalo da se nalazi i zbog čega

1652793274_home-4720969_1280.jpg
Foto: Pixabay

Feng shui posmatra kako energija teče kroz dom na osnovu čega možemo da organizujemo nameštaj.  Zamislite da uđete u sobu sa izgledom koji je otvoren i prostran gde možete lako da se krećete. Zatim razmislite o istoj prostoriji, uređenoj na način koji zahteva da prođete pored stolova i stolica samo da biste došli do druge strane prostora. Ova dva različita rasporeda imaju veliki uticaj na način na koji se osećamo.

Pročitajte još: Pet koraka do sofisticirane SPAVAĆE SOBE: Male promene za drugačiji izgled

Kako postaviti kauč prema feng shui -ju

U feng shui - ju postoje određeni komadi nameštaja na koje je posebno važno da se obrati pažnja. Kauč je jedan od njih jer tu provodimo veliki deo dana kada smo u kući. Zašto kauč ispred prozora može da bude problem? Ukoliko ovaj komad nameštaja blokria ceo prozor to može da predstavlja negativnu energiju prrema feng shui disciplini. Uverite se da prozor nije potpuno pokriven i da još uvek možete da lagodno dođete do njega da biste ga otvorili ili zatvorili.

Pročitajte još: Znak koji pokazuje da je vreme da zamenimo JASTUK: Uradite malu proveru

Iz feng shui perspektive prozori predstavljaju vaše oči i sposobnost da jasno vidite. Da biste tačno videli situacije u svom životu, važno je da imate čiste prozore bez prepreka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.