Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбољи трендови боја за кухињу: Дајте ентеријеру нову димензију (ФОТО)

Уколико тражите инспирацију за провођење више времена у кухињи можда бисте могли да промените нешто у њеном ентеријеру

1660809980_kitchen-gd4908fb52_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Постоје различита мишљења о томе која је најбоља боја за кухињу. Неке теорије кажу да топле црвене боје помажу да се стимулише апетит, док друге сугеришу да оштре беле боје чине да простор изгледа чистије. Међутим, на крају дана, оно што је најважније је да пронађете боју која вас чини срећним када уђете у сам простор.

Трендови се сваке године мењају, а неке варијанте ће увек пронаћи пут и у новим стиловима, па постају класици.

Прочитајте још: Ако мислите да детаљно усисавате кућу, ВАРАТЕ СЕ: Стручњаци откривају које место сви прескачемо, а скупља највише прљавштине

Ако желите да освежите кухињу, али нисте сигурни коју нијансу тражите, можда би следеће боје могле да вам се свиде.

Боје за кухињу

Топла бела

Не можете да погрешите са класиком. Уколико су вам досадиле сиве и беж боје, одлучите се за мекану белу. Та прљаво бела боја спречава да кухиња изгледа превише оштро и стерилно, а меко сиви ормарићи додају више димензије простору.

Мека розе

Ако сте спремни за нешто мало свежије и разиграније, али опет не претерано, она ће бити савршена комбинација између смеле и пригушене розе. Даће потребну живахност просторији, али без претеривања.

Зелена

Зелена нијанса је већ неко време тренд дизајна ентеријера. Даће вашој кухињи бохо и минималистички дизајн. Она је мрина и земљана боја, која ствара спокојну и неутралну естетику.

Прочитајте још: ПРИРОДНЕ И ЈЕФТИНИЈЕ ЗАМЕНЕ ЗА ОМЕКШИВАЧ: Ова два састојка убаците у веш-машину и добићете исти ефекат

Црна

За љубитеље модерног, луксузног стила, овај тренд боја за кухињу је идеалан. Даје простору елегантан изглед, а уколико се одлучите и за златне детаље даће савршен контраст.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas