Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

Направите сами: Украсне УСКРШЊЕ ТЕГЛИЦЕ за празничну декорацију дома (ВИДЕО)

Радујмо се ускршњим празницима у свом дому.

1648671412_zecevi.png
Фото: InstagramScreenShot/herr_nilssons_hus
Oglas

Празнични период свима је омиљен период године када време проводимо у кругу своје породице и најчешће у свом дому. За те прилике имамо пуну инспирацију и жељу да дом уредимо у духу празника и додатно допринесемо топлини и породичној радости.

Прочитајте још: Зашто се каже "КАО ДА ЈЕ ПАО С КРУШКЕ"? Нећете веровати какво значење се везује за ову воћку

Ускрс је један од омиљених породичних празника, посебно у породицама са доста деце. Управо због тога, ускршње декорације никада не мањка ни у домовима ни у продавницама  које нуде различите кућне додатке. Уместо да издваате велику количину новца за декорацију, препоручујемо вам да је направите сами и уживате у плодовима свог рада.

Прочитајте још: Музика током тренинга: Да ли нам заиста помаже да вежбамо боље?

Доносимо вам видео запис у коме је детаљно објашњено, корак по корак како да направите украсне тегле са зечићима на поклопцу. Ове украсне тегле можете користити у кухињи да у њим складиштите тестенину, као декорацију за складиштење украсних свећа, као декорацију стола за ручавање...

Све што вам је потребно су  мале пластичне фигурице зечева, неколико обичних тегли са поклопцем, суперлепак и спреј у боји у којој желите да буду ваше тегле. Уживајте и јавите нам ваше утиске.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas