Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Омиљено уживање за малишане

Уређење дечије собе је захтеван задатак за сваког родитеља, а идејно решење, одређивање потреба детета, али и величина простора кључни су фактори који сваком родитељу представљају највећи изазов

1674733137_00-Naslovna.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Водите се тиме шта ваши малишани највише воле, било да су то аутомобили, Дизнијеве принцезе, животиње или ликови из цртаних филмова, па нека то буде тема уређења њиховог простора, коју можете нагласити детаљима са тим мотивом.

Тапетама са изабраном тематиком, рамовима за фотографије и постељином у комбинацији са бојом која је доминантна на истим, може се заокружити један дечији амбијент.

Спаваћу собу је најбоље организовати сходно потребама, али и простору којим располажете. Идеалан спој је комбинација лежаја ГРЕГОРY у сивом штофу и комоде ЦХЕЛСЕА 3Ф практичног дизајна. Поред тога што се комода може користити у сврхе складиштења гардеробе, може имати и улогу ноћног ормарића, како би омиљене књиге и играчке биле на дохват руке баш пред спавање, а можете поставити и стону лампу САНДРА као декоративни детаљ. Постељина АНА са мотивима диносауруса, као и детаљи у виду фигуре слона и шоље са илустрацијом ламе додатно ће оплеменити цео амбијент.

Фото: Форма Идеале

Када је реч о функционалности и уштеди простора, најбоље решење представљају комади намештаја који имају вишеструку намену и уклапају се лако са осталим комадима. Један такав пример је дечија соба МАША, доступна у варијантама розе и плаве боје, заједно са белом. Функционалност је прва карактеристика која је описује, баш из разлога што садржи радни простор, отворене полице за складиштење, али и затворене делове у виду фиоке и ормара. Додавањем шареног тепиха ПЛАYдечије компјутерске столицевреће за седење и неколико мањих кутија за одлагање играчака, један весели амбијент биће спреман за свакодневне дечије активности.

Уколико за дечије царство имате више расположивог простора, собе креиране по елементима су право решење. Дечија соба АВАЛОН даје могућност за комбиновање њених елемената баш у зависности од квадратуре самог амбијента који се опрема, а поред лаког уклапања дечију собу АВАЛОН можете опремити баш по укусу малишана у две дате опције, комбинације декор опак беле и розе или ипак плаве боје.

Фото: Форма Идеале

Дизајнери ентеријера Форма Идеале саветују да у амбијенту уз кревет ОРФЕЛИН комбинујете комоду АВАЛОН и ноћни ормарић АВАЛОН, а табуре ТРАПЕЗ у розе штофу освежиће цео простор. Памучна постељина ЈУНИОР ЛИНЕ одушевиће сигурно све девојчице, и такође допринети освежењу амбијента. Пространост амбијента поред своје намене оставиће довољно простора колико за спавање и учење, толико и за најзабавније тренутке и дружење са другарима.

Верујемо да сте свим идејама и саветима које смо поделили са вама инспирисани да креирате право царство својим малишанима. Свакако се трудите да буде детаља са њиховим омиљеним ликовима и интересовањима, како би то био њихов кутак из снова и омиљено место за дружење, игру и учење, а сигурни смо да ћете измамити огроман осмех на њиховим лицима.

Фото: Форма Идеале
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas