· · Komentari: 0

Omiljeno uživanje za mališane

Uređenje dečije sobe je zahtevan zadatak za svakog roditelja, a idejno rešenje, određivanje potreba deteta, ali i veličina prostora ključni su faktori koji svakom roditelju predstavljaju najveći izazov

1674733137_00-Naslovna.jpg
Foto: Forma Ideale

Vodite se time šta vaši mališani najviše vole, bilo da su to automobili, Diznijeve princeze, životinje ili likovi iz crtanih filmova, pa neka to bude tema uređenja njihovog prostora, koju možete naglasiti detaljima sa tim motivom.

Tapetama sa izabranom tematikom, ramovima za fotografije i posteljinom u kombinaciji sa bojom koja je dominantna na istim, može se zaokružiti jedan dečiji ambijent.

Spavaću sobu je najbolje organizovati shodno potrebama, ali i prostoru kojim raspolažete. Idealan spoj je kombinacija ležaja GREGORY u sivom štofu i komode CHELSEA 3F praktičnog dizajna. Pored toga što se komoda može koristiti u svrhe skladištenja garderobe, može imati i ulogu noćnog ormarića, kako bi omiljene knjige i igračke bile na dohvat ruke baš pred spavanje, a možete postaviti i stonu lampu SANDRA kao dekorativni detalj. Posteljina ANA sa motivima dinosaurusa, kao i detalji u vidu figure slona i šolje sa ilustracijom lame dodatno će oplemeniti ceo ambijent.

Foto: Forma Ideale

Kada je reč o funkcionalnosti i uštedi prostora, najbolje rešenje predstavljaju komadi nameštaja koji imaju višestruku namenu i uklapaju se lako sa ostalim komadima. Jedan takav primer je dečija soba MAŠA, dostupna u varijantama roze i plave boje, zajedno sa belom. Funkcionalnost je prva karakteristika koja je opisuje, baš iz razloga što sadrži radni prostor, otvorene police za skladištenje, ali i zatvorene delove u vidu fioke i ormara. Dodavanjem šarenog tepiha PLAYdečije kompjuterske stolicevreće za sedenje i nekoliko manjih kutija za odlaganje igračaka, jedan veseli ambijent biće spreman za svakodnevne dečije aktivnosti.

Ukoliko za dečije carstvo imate više raspoloživog prostora, sobe kreirane po elementima su pravo rešenje. Dečija soba AVALON daje mogućnost za kombinovanje njenih elemenata baš u zavisnosti od kvadrature samog ambijenta koji se oprema, a pored lakog uklapanja dečiju sobu AVALON možete opremiti baš po ukusu mališana u dve date opcije, kombinacije dekor opak bele i roze ili ipak plave boje.

Foto: Forma Ideale

Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da u ambijentu uz krevet ORFELIN kombinujete komodu AVALON noćni ormarić AVALON, a tabure TRAPEZ u roze štofu osvežiće ceo prostor. Pamučna posteljina JUNIOR LINE oduševiće sigurno sve devojčice, i takođe doprineti osveženju ambijenta. Prostranost ambijenta pored svoje namene ostaviće dovoljno prostora koliko za spavanje i učenje, toliko i za najzabavnije trenutke i druženje sa drugarima.

Verujemo da ste svim idejama i savetima koje smo podelili sa vama inspirisani da kreirate pravo carstvo svojim mališanima. Svakako se trudite da bude detalja sa njihovim omiljenim likovima i interesovanjima, kako bi to bio njihov kutak iz snova i omiljeno mesto za druženje, igru i učenje, a sigurni smo da ćete izmamiti ogroman osmeh na njihovim licima.

Foto: Forma Ideale
 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.