Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

ПЕТ ТРИКОВА за освежавање дома које ћете обожавати

Заборавите на хемикалије за освежавање простора.

1641842212_scent-g5af04ccbd_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Ако вам је досадио мирис хемикалија у вашем дому, пронашли смо савршену алтернативу. Пет једноставних трикова како да на природан начин ваш дом замирише као из снова.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Свећа од ваниле и кафе

Баш као што јој говори име, свећу са мирисом ваниле ставите у посудица пуну крнаца кафе. Ова комбинација освежитће сваку просторију, а пригодна је за свако годишње доба.

Шампон за суво прање

Прочитајте још: Њихов случај обишао планету: Близанци рођени у две различите године

Осим што ћемо га користити у сврхе у које је намењен, шампон за суво прање косе елиминисаће непријатне мирисе у вашим ципелама. Једноставно њиме попрскајте унутрашњост обуће напосредно пре обувања.

"Кувани" мириси

Ако желите уживати у истинском мирису зиме једноставно у посуду са водом ставите неколико кришака поморанџи и јабука, па мало шипурка, цимета...Пустите нека вода закипи и састојци се накратко прокувају и уживајте у зимским мирисима који ће вам обавити дом. 

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Врећице чаја

Чајне врећице савршени су освеживачи за мале просторе попут ормарића и кухињских елемената. Залепите 3 или више врећице на врата и нанесите кап етеричног уља на сваку кад осетите да се почне губити природни мирис биља.

Освеживач ваздуха из кућне припреме

Како бисте га направили, потребна вам је бочица са прскалицом, дестилована вода, кашика соде бикарбоне и 12 капи еленцијалног уља. Све састојке промешајте, а можете га користити и на тканинама и теписима.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas