Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРИКОВИ ПРАВИХ ДОМАЋИЦА

Позајмите га из МУЖЕВЉЕВОГ АЛАТА и ваша кућа ће заблистати! Пет трикова са WD-40 СПРЕЈОМ

Када WD-40 користите са опрезом, он вам може олакшати свакодневни живот у кући

1610574316_Depositphotos_148910785_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Популарни WD-40 спреј је заправо одстрањивач воде. Творац овог спреја усавршио је формулу која ће спречити корозију, тачније из 40. покушаја. Овај спреј се данас кристи за спрјчавање рђе, чишћење алата и спортске опреме, као средство које елиминише влагу и слично.

Напрскајте спреј на мрљу на тепиху, а након само неколико минута је очистите користећи сунђер са мало топле воде и сапунице...

Ипак, постоје још користи од WD-40, а верујемо да за неке од њих никада нисте чули. Бар оне које се тичу малих кућних потреба.

Прочитајте још: Трендови унутрашњих боја који ће бити популарни током 2021. године

1. Уклања мрље са тепиха

Напрскајте спреј на мрљу на тепиху, а након само неколико минута је очистите користећи сунђер са мало топле воде и сапунице.

2. Спречава гомилање снега на прозорима

Напрскајте WD-40 са спољне стране прозора и оставите да делује. Инаредни наноси снега неће се задржавати на прозорима.

3. Чисти WC шкољку

Прочитајте још: ТРЕНД који рапидно расте: Да ли је покрет "МАЛЕНЕ куће" решење? (ВИДЕО)

Напрскајте мало WD-40 унутар шкољке, сачекајте неколико минута, а затим је изрибајте са четком. Његови моћни састојци ће растопити каменац и прљавштину лако и брзо.

4. Очистите мрље од чаја са радне површине

Ако одмах не обришите мрље од чаја, мораћете уложити много више напора касније. Међутим, WD-40 ће вам помоћи у овом случају - само попрскајте спреј на влажан сунђер и очистите мрље.

5. Уклања супер лепак

Прочитајте још: Баке су у њима чувале ствари, а сада је ствар ПРЕСТИЖА имати га у кући

Супер лепак је заиста тешко уклонити са било које врсте површина, а посебно са руку. Ипак, само је потребно напрскати WD-40 и протрљати прсте. На овај начин, скинућете супер лепак изузетно лако. Исти поступак се може користити за уклањање супер лепка и са неке друге површине у кући.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas