Oglas
· · Komentari: 0
TRIKOVI PRAVIH DOMAĆICA

Pozajmite ga iz MUŽEVLJEVOG ALATA i vaša kuća će zablistati! Pet trikova sa WD-40 SPREJOM

Kada WD-40 koristite sa oprezom, on vam može olakšati svakodnevni život u kući

1610574316_Depositphotos_148910785_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Popularni WD-40 sprej je zapravo odstranjivač vode. Tvorac ovog spreja usavršio je formulu koja će sprečiti koroziju, tačnije iz 40. pokušaja. Ovaj sprej se danas kristi za sprjčavanje rđe, čišćenje alata i sportske opreme, kao sredstvo koje eliminiše vlagu i slično.

Naprskajte sprej na mrlju na tepihu, a nakon samo nekoliko minuta je očistite koristeći sunđer sa malo tople vode i sapunice...

Ipak, postoje još koristi od WD-40, a verujemo da za neke od njih nikada niste čuli. Bar one koje se tiču malih kućnih potreba.

Pročitajte još: Trendovi unutrašnjih boja koji će biti popularni tokom 2021. godine

1. Uklanja mrlje sa tepiha

Naprskajte sprej na mrlju na tepihu, a nakon samo nekoliko minuta je očistite koristeći sunđer sa malo tople vode i sapunice.

2. Sprečava gomilanje snega na prozorima

Naprskajte WD-40 sa spoljne strane prozora i ostavite da deluje. Inaredni nanosi snega neće se zadržavati na prozorima.

3. Čisti WC školjku

Pročitajte još: TREND koji rapidno raste: Da li je pokret "MALENE kuće" rešenje? (VIDEO)

Naprskajte malo WD-40 unutar školjke, sačekajte nekoliko minuta, a zatim je izribajte sa četkom. NJegovi moćni sastojci će rastopiti kamenac i prljavštinu lako i brzo.

4. Očistite mrlje od čaja sa radne površine

Ako odmah ne obrišite mrlje od čaja, moraćete uložiti mnogo više napora kasnije. Međutim, WD-40 će vam pomoći u ovom slučaju - samo poprskajte sprej na vlažan sunđer i očistite mrlje.

5. Uklanja super lepak

Pročitajte još: Bake su u njima čuvale stvari, a sada je stvar PRESTIŽA imati ga u kući

Super lepak je zaista teško ukloniti sa bilo koje vrste površina, a posebno sa ruku. Ipak, samo je potrebno naprskati WD-40 i protrljati prste. Na ovaj način, skinućete super lepak izuzetno lako. Isti postupak se može koristiti za uklanjanje super lepka i sa neke druge površine u kući.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas