Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
фенг шуи

Промените ове СИТНИЦЕ у дому и унапредите здравље

Невезано за то да ли вам је здравље стабилно или већ неко време имате здравствених проблема, Фенг Шуи вам може помоћи да повећате ниво енергије и останете здрави.

1611582829_Depositphotos_76815477_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Пре свега оно што треба да урадите јесте да створите добру основу за Фенг Шуи лекове. Баш попут најскупоценије шминке која неће добро изгледати на лицу које није свакодневно чишћено и неговано, тако ни Фенг Шуи принципи неће деловати ако им не дате добре темеље.

Прочитајте још: Уље никако не треба бацати у одводе, али шта је исправан начин?

Свеж и квалитетан ваздух

Веома често склони смо да игноришемо важност свежег и квалитетног ваздуха који удишемо. Свеж ваздух је здравствени приоритет број један према Фенг Шуију. Пречишћивање ваздуха, често отварање прозора у затвореним просторијама и коришћење есенцијалних уља начини су на које можете да ваздух око себе учините квалитетнијим. Удисање свежег и чистог ваздуха пресудно је за оптимално здравље.

Фото: Депосит

Довољна количина природног светла

Природна светлост је нешто попут магије када је оздрављење организма у питању. Чисти прозори без тешких завеса кроз које светлост може да улази у дом су први корак ка ком треба да кренете. Светлост је хранљива материја, с тога будите мудри и обезбедите свом телу довољно природног светла у току дана. Такође кад год је могуће отворите широм прозоре и позовите светлост у свој дом.

Неред највише црпи енергију из вас.

Прочитајте још: Повећајте продуктивности: Фенг шуи у уређењу радног простора

Простор без нереда

Веома важан Фенг Шуи корак је рашћишћавање нереда у кући. Битно је да схватите да нема тих звукова ветра, собних биљака, боја, нити статуа Буде који могу подстаћи проток позитивне енергије у простору којим влада неред. Сувишне ствари, разбацане свуда унаоколо су оно што у великој мери нарушава ваше здравље и енергију око вас. Неред је онај који у највећем обиму црпи енергију из вас.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas