Oglas
· · Komentari: 0
feng šui

Promenite ove SITNICE u domu i unapredite zdravlje

Nevezano za to da li vam je zdravlje stabilno ili već neko vreme imate zdravstvenih problema, Feng Šui vam može pomoći da povećate nivo energije i ostanete zdravi.

1611582829_Depositphotos_76815477_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Pre svega ono što treba da uradite jeste da stvorite dobru osnovu za Feng Šui lekove. Baš poput najskupocenije šminke koja neće dobro izgledati na licu koje nije svakodnevno čišćeno i negovano, tako ni Feng Šui principi neće delovati ako im ne date dobre temelje.

Pročitajte još: Ulje nikako ne treba bacati u odvode, ali šta je ispravan način?

Svež i kvalitetan vazduh

Veoma često skloni smo da ignorišemo važnost svežeg i kvalitetnog vazduha koji udišemo. Svež vazduh je zdravstveni prioritet broj jedan prema Feng Šuiju. Prečišćivanje vazduha, često otvaranje prozora u zatvorenim prostorijama i korišćenje esencijalnih ulja načini su na koje možete da vazduh oko sebe učinite kvalitetnijim. Udisanje svežeg i čistog vazduha presudno je za optimalno zdravlje.

Foto: Deposit

Dovoljna količina prirodnog svetla

Prirodna svetlost je nešto poput magije kada je ozdravljenje organizma u pitanju. Čisti prozori bez teških zavesa kroz koje svetlost može da ulazi u dom su prvi korak ka kom treba da krenete. Svetlost je hranljiva materija, s toga budite mudri i obezbedite svom telu dovoljno prirodnog svetla u toku dana. Takođe kad god je moguće otvorite širom prozore i pozovite svetlost u svoj dom.

Nered najviše crpi energiju iz vas.

Pročitajte još: Povećajte produktivnosti: Feng šui u uređenju radnog prostora

Prostor bez nereda

Veoma važan Feng Šui korak je rašćišćavanje nereda u kući. Bitno je da shvatite da nema tih zvukova vetra, sobnih biljaka, boja, niti statua Bude koji mogu podstaći protok pozitivne energije u prostoru kojim vlada nered. Suvišne stvari, razbacane svuda unaokolo su ono što u velikoj meri narušava vaše zdravlje i energiju oko vas. Nered je onaj koji u najvećem obimu crpi energiju iz vas.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas