Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Решите се ВЛАГЕ и буђи на зидовима: Искусни МОЛЕР открио трик који вам у томе може помоћи

Испробајте трик за уклањање влаге и буђи са зидова који је многима помогао

1699546340_Foto-Shuttertsock-zidovi1.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Колико су влага и буђ у кући заиста опасни по здравље људи изазива полемике у медицинском свету. Оно што је сигурно је да просторије у којима постоје не миришу пријатно. Као и да зидови прекривени пожутелим флекама са којих се често љушти боја и углови из којих се шире црним прекривене површине дефинитивно нису леп призор.

Ако се ова појава не третира, после одређеног периода јавља се и буђ. Буде не само што није добродошла и не изгледа лепо, већ је и изузетно опасна за дисајне путеве.

Можда сте већ користили премаз против влаге, варикину или различите апсорбере чија цена може отићи и у небеса. Можда сте чак били приморани да осушите зидове феном за косу?

Ако мислите да сте све истражили, пробајте да набавите песак за мачке. Да, добро сте чули.

Бирајте песак који добро апсорбује влагу, има пријатан мирис и може да претвори мачији урин у грудвице. Песак иначе можете наћи и прехрамбеним радњама, а цена је изузетно приступачна. Распоредите песак у чашице и поставите га на места на којима се влага најчешће јавља.

Већ после десетак дана бићете изненађени резултатима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas