Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Савршено естетско и практично решење за сваки амбијент

Организована и уредна дневна соба је место где ћете радо желети да боравите и да угостите своје пријатеље

1677761914_03-2-.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Мали трик који ће вам помоћи да вам ова просторија увек буде уређена, али и усмерена на забаву је одабир праве ТV полице. Оне нису само место за постављање телевизора, већ могу бити врло занимљив и практичан елемент ваше дневне собе, где можете поставити и друге електронске уређаје, рамове и украсе.

Да бисте изабрали савршену ТV полицу за ваш дом, прва и најважнија ствар коју треба да узмете у обзир је величина телевизора. Смештање и свих осталих додатних елемената, попут плејера за филмове, кабловске кутије и других уређаја који иду уз ваш ТV је веома важно, и потребан је простор за њихово одлагање, па одаберите тип полице тако да имате довољно простора у виду полица или фиока где можете да држите уређаје које користите.

Добра ТV полица такође може имати и важну улогу у дизајну просторије и доприноси атмосфери амбијента једнако као и сваки други комад намештаја. Превелика ТV полица могла би да нађача естетику остатка амбијента, а када говоримо о стилу, постоји низ опција ТV полице које можете изабрати. У наставку делимо са вама корисне савете око одабира идеалне ТV полице.

Уколико имате много уређаја, отворена полица не би естетски лепо изгледала, па потражите дизајн ормариц́а који боље сакрива или прикрива каблове.

Фото: Промо

Уз специфичне боје зидова или шарене тапете, најбоље је да се определите за неутралне ТV полице, попут беле или комбинације беле и дрво декора. Сјајан пример је TV полица VALENCIA TV 160 3K1F у комбинацији декора артисан храста и беле мат фолије, која је дизајнерски привлачно решење за уређење дневног боравка и даје топлу естетику ентеријеру. Простор за одлагање су практична фиока у средишњем делу, један отворени и два затворена дела, који поседују практично распоређене полице. Фронтови су обогаћени црним ручицама једноставног дизајна, које су усклађене са дизајнерском линијом целе колекције VALENCIA.

ТV полице су обично једноделне, могу се лако поставити и преместити ако је потребно,  а за разлику од регала не уоквирују ТV и самим тим заузимају мање простора како на поду, тако и на зиду.

ТV полица ALMEIDA 180 у комбинацији царбон и декора артисан храста представља естетски привлачно решење за уређење амбијента дневног боравка. Њена функционалност је истакнута отвореним и затвореним полицама, као и простором за аудио-визуелну опрему, а и естетски се савршено уклапа у амбијент сваког дневног боравка.

Фото: Промо

ТV полица CORDOBA, у комбинацији артисан храста и црног декора, која се састоји од отвореног и затвореног сегмента са преградним делом, идеално би се уклопила како у нешто тврђи индустријски амбијент, тако и уз нежно розе - бохо амбијент дневног боравка.

Занимљива комбинација отворених и затворених делова у виду хоризонтала и вертикала чине њен дизајн занимљивим, али истовремено пружајући сведеност црним мат деловима, који могу послужити за добру камуфлажу црних уређаја који иду уз TV, али и као добра позадина за истицање разнобојне декорације.

Ако волите рустичнији  амбијент, дизајнери ентеријера Forma Ideal саветују да одаберете занимљиве TV полице у декору дрвета, али ако је ваш дневни боравак модернијег стила, боља опција су беле или црне полице. Метал је такође присутан у дизајну великог броја TV полица, углавном у виду ручица и ногара, али и као декоративни елемент.

Прави одабир ТV полице може учинити много за вашу собу, што значи да се могу лако прилагодити било којем уређењу дневне собе, од модерне до класичне. Ако желите да трансформишете централну собу у дому, и додате јој нови фокус, размислите о одабиру TV полице која ће задовољити ваше естетске и функционалне потребе. На вама је да одаберете ону која ће се најбоље уклопити у амбијент вашег дневног боравка и која ће улепшати простор, али и моменте уживања у омиљеном квизу, емисији или серији, као неизоставном делу породичног дружења.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas