Oglas
· · Komentari: 0
promo

Savršeno estetsko i praktično rešenje za svaki ambijent

Organizovana i uredna dnevna soba je mesto gde ćete rado želeti da boravite i da ugostite svoje prijatelje

1677761914_03-2-.jpg
Foto: Forma Ideale
Oglas

Mali trik koji će vam pomoći da vam ova prostorija uvek bude uređena, ali i usmerena na zabavu je odabir prave TV police. One nisu samo mesto za postavljanje televizora, već mogu biti vrlo zanimljiv i praktičan element vaše dnevne sobe, gde možete postaviti i druge elektronske uređaje, ramove i ukrase.

Da biste izabrali savršenu TV policu za vaš dom, prva i najvažnija stvar koju treba da uzmete u obzir je veličina televizora. Smeštanje i svih ostalih dodatnih elemenata, poput plejera za filmove, kablovske kutije i drugih uređaja koji idu uz vaš TV je veoma važno, i potreban je prostor za njihovo odlaganje, pa odaberite tip police tako da imate dovoljno prostora u vidu polica ili fioka gde možete da držite uređaje koje koristite.

Dobra TV polica takođe može imati i važnu ulogu u dizajnu prostorije i doprinosi atmosferi ambijenta jednako kao i svaki drugi komad nameštaja. Prevelika TV polica mogla bi da nađača estetiku ostatka ambijenta, a kada govorimo o stilu, postoji niz opcija TV police koje možete izabrati. U nastavku delimo sa vama korisne savete oko odabira idealne TV police.

Ukoliko imate mnogo uređaja, otvorena polica ne bi estetski lepo izgledala, pa potražite dizajn ormarića koji bolje sakriva ili prikriva kablove.

Foto: Promo

Uz specifične boje zidova ili šarene tapete, najbolje je da se opredelite za neutralne TV police, poput bele ili kombinacije bele i drvo dekora. Sjajan primer je TV polica VALENCIA TV 160 3K1F u kombinaciji dekora artisan hrasta i bele mat folije, koja je dizajnerski privlačno rešenje za uređenje dnevnog boravka i daje toplu estetiku enterijeru. Prostor za odlaganje su praktična fioka u središnjem delu, jedan otvoreni i dva zatvorena dela, koji poseduju praktično raspoređene police. Frontovi su obogaćeni crnim ručicama jednostavnog dizajna, koje su usklađene sa dizajnerskom linijom cele kolekcije VALENCIA.

TV police su obično jednodelne, mogu se lako postaviti i premestiti ako je potrebno,  a za razliku od regala ne uokviruju TV i samim tim zauzimaju manje prostora kako na podu, tako i na zidu.

TV polica ALMEIDA 180 u kombinaciji carbon i dekora artisan hrasta predstavlja estetski privlačno rešenje za uređenje ambijenta dnevnog boravka. NJena funkcionalnost je istaknuta otvorenim i zatvorenim policama, kao i prostorom za audio-vizuelnu opremu, a i estetski se savršeno uklapa u ambijent svakog dnevnog boravka.

Foto: Promo

TV polica CORDOBA, u kombinaciji artisan hrasta i crnog dekora, koja se sastoji od otvorenog i zatvorenog segmenta sa pregradnim delom, idealno bi se uklopila kako u nešto tvrđi industrijski ambijent, tako i uz nežno roze - boho ambijent dnevnog boravka.

Zanimljiva kombinacija otvorenih i zatvorenih delova u vidu horizontala i vertikala čine njen dizajn zanimljivim, ali istovremeno pružajući svedenost crnim mat delovima, koji mogu poslužiti za dobru kamuflažu crnih uređaja koji idu uz TV, ali i kao dobra pozadina za isticanje raznobojne dekoracije.

Ako volite rustičniji  ambijent, dizajneri enterijera Forma Ideal savetuju da odaberete zanimljive TV police u dekoru drveta, ali ako je vaš dnevni boravak modernijeg stila, bolja opcija su bele ili crne police. Metal je takođe prisutan u dizajnu velikog broja TV polica, uglavnom u vidu ručica i nogara, ali i kao dekorativni element.

Pravi odabir TV police može učiniti mnogo za vašu sobu, što znači da se mogu lako prilagoditi bilo kojem uređenju dnevne sobe, od moderne do klasične. Ako želite da transformišete centralnu sobu u domu, i dodate joj novi fokus, razmislite o odabiru TV police koja će zadovoljiti vaše estetske i funkcionalne potrebe. Na vama je da odaberete onu koja će se najbolje uklopiti u ambijent vašeg dnevnog boravka i koja će ulepšati prostor, ali i momente uživanja u omiljenom kvizu, emisiji ili seriji, kao neizostavnom delu porodičnog druženja.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas