Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
корисни трикови

Спречите БРЗО НАКУПЉАЊЕ ПРАШИНЕ У ДОМУ: Направите спреј од састојака које већ имате у кући (РЕЦЕПТ)

Ако вам је досадило да често бришете прашину, овај спреј ће вам знатно олакшати кућне послове

1663589312_anton-y-bjqTUUw2Q-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Чим обришемо прашину, стичемо утисак да се нови слој накупио у року од пар минута. Често чишћење досадан је посао, а добра вест је да постоје трикови којима се служе искусне домаћице.

Не морате да трошите новац на скупе и опасне хемикалије, можете и сами направити спреј од састојака које већ имате у свом домаћинству

Потребно вам је:

  • маслиново уље
  • детерџент за судове
  • сирће
  • етерично уље
  • вода

Прочитајте још: Беби ПУДЕР решава најгоре проблеме у кући: Ево за шта га можете користити

Припрема:

  1. Пола кашике маслиновог уља сипајте у чинију, а затим додајте кашику сирћета и пола шоље воде.
  2. Потом додајте неколико капи детерџента за прање суђа и око десетак капи етеричног уља по жељи.
  3. Добијену смесу сипајте у боцу са распршивачем.

Маслиново уље спречиће накупљање прашине на површинама, а сирће помаже да се убију гриње и други штетни микроорганизми. Немојте претеривати са етеричним уљима јер могу бити штетна за кућне љубимце у великим количинама.

Саветује се да добијени спреј користите једном недељно и да том приликом употребљавате крпе од микровлакана.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas