Oglas
· · Komentari: 0
korisni trikovi

Sprečite BRZO NAKUPLJANJE PRAŠINE U DOMU: Napravite sprej od sastojaka koje već imate u kući (RECEPT)

Ako vam je dosadilo da često brišete prašinu, ovaj sprej će vam znatno olakšati kućne poslove

1663589312_anton-y-bjqTUUw2Q-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Čim obrišemo prašinu, stičemo utisak da se novi sloj nakupio u roku od par minuta. Često čišćenje dosadan je posao, a dobra vest je da postoje trikovi kojima se služe iskusne domaćice.

Ne morate da trošite novac na skupe i opasne hemikalije, možete i sami napraviti sprej od sastojaka koje već imate u svom domaćinstvu

Potrebno vam je:

  • maslinovo ulje
  • deterdžent za sudove
  • sirće
  • eterično ulje
  • voda

Pročitajte još: Bebi PUDER rešava najgore probleme u kući: Evo za šta ga možete koristiti

Priprema:

  1. Pola kašike maslinovog ulja sipajte u činiju, a zatim dodajte kašiku sirćeta i pola šolje vode.
  2. Potom dodajte nekoliko kapi deterdženta za pranje suđa i oko desetak kapi eteričnog ulja po želji.
  3. Dobijenu smesu sipajte u bocu sa raspršivačem.

Maslinovo ulje sprečiće nakupljanje prašine na površinama, a sirće pomaže da se ubiju grinje i drugi štetni mikroorganizmi. Nemojte preterivati sa eteričnim uljima jer mogu biti štetna za kućne ljubimce u velikim količinama.

Savetuje se da dobijeni sprej koristite jednom nedeljno i da tom prilikom upotrebljavate krpe od mikrovlakana.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas