· · Коментари: 0
ентеријер

Шта треба да избегавате? ФЕНГ ШУИ савети за уређење МАЛОГ СТАНА

Шта подразумева уређење малог стана према фенг шуи дисциплини.

1620329727_Depositphotos_444584658_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Добар фенг шуи у простору може бити прави изазов, чак и онда када су професионалци у питању. Па ипак ево неколико савета који су применљиви у сваком могућем амбијенту који можете замислити.

  • Страна света на коју ваш стан гледа: веровали или не, постоји чак осам поља која су директно погођена енергијом стране света на коју ваш стан гледа. Уколико је у питању север, очекујте да посао и каријера буду ваша примарна окупација. Југ је везан за рад на сопственом имиџу, побољшању социјалног живота и угледа. Запад је у вези са креативношћу, децом и забавом, док исток кореспондира са породицом и здрављем.

Прочитајте још: Копирајте идеје најбољих дизајнера за уређења ентеријера (ФОТО)

  • Избегавајте станове који одају утисак хладног, неприступачног простора, оне који носе симболику изолације и туге. Намештај са оштрим ивицама (посебно уколико је у питању стакло) као и синтетички материјали и пренападне фотографије имају тенденцију да из простора извлаче и исисавају енергију љубави.
Избегавајте намештај оштрих ивица!
  • Никада не постављајте огледала тако да “виде” улазна врата. Разлог за овако нешто је прост – отераћете позитивну енергију која би требала да уђе у ваш дом. Иако се ово чини као прилично једноставан и очигледан савет, размислите мало колико нас заправо има огледало постављено тик уз улазна врата. Можда ми мислимо да ваља проверити изглед још једном пре изласка из куће али то дефинитивно није мишљење фенг схуи експерата.

Прочитајте још: ОГРОМНЕ ташне су модерне, али не правите ГРЕШКУ, носе се само на ОВАЈ начин (ФОТО)

Важно је где се налази огледало!
  • Користите топле, светле боје сваки пут када сте у прилици. Не само да ће ове боје визуелно увећати простор већ чете на овај начин истовремено порадити и на повећању енергије љубави и благостања. Такође, у свим просторијама се препоручује што чешће коришћење миришљавих свећа, штапића за освежавање ваздуха, као и постављање биљака у свим оним деловима којима је потребна активација позитивне енергије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.