Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Šta treba da izbegavate? FENG ŠUI saveti za uređenje MALOG STANA

Šta podrazumeva uređenje malog stana prema feng šui disciplini.

1620329727_Depositphotos_444584658_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Dobar feng šui u prostoru može biti pravi izazov, čak i onda kada su profesionalci u pitanju. Pa ipak evo nekoliko saveta koji su primenljivi u svakom mogućem ambijentu koji možete zamisliti.

  • Strana sveta na koju vaš stan gleda: verovali ili ne, postoji čak osam polja koja su direktno pogođena energijom strane sveta na koju vaš stan gleda. Ukoliko je u pitanju sever, očekujte da posao i karijera budu vaša primarna okupacija. Jug je vezan za rad na sopstvenom imidžu, poboljšanju socijalnog života i ugleda. Zapad je u vezi sa kreativnošću, decom i zabavom, dok istok korespondira sa porodicom i zdravljem.

Pročitajte još: Kopirajte ideje najboljih dizajnera za uređenja enterijera (FOTO)

  • Izbegavajte stanove koji odaju utisak hladnog, nepristupačnog prostora, one koji nose simboliku izolacije i tuge. Nameštaj sa oštrim ivicama (posebno ukoliko je u pitanju staklo) kao i sintetički materijali i prenapadne fotografije imaju tendenciju da iz prostora izvlače i isisavaju energiju ljubavi.
Izbegavajte nameštaj oštrih ivica!
  • Nikada ne postavljajte ogledala tako da “vide” ulazna vrata. Razlog za ovako nešto je prost – oteraćete pozitivnu energiju koja bi trebala da uđe u vaš dom. Iako se ovo čini kao prilično jednostavan i očigledan savet, razmislite malo koliko nas zapravo ima ogledalo postavljeno tik uz ulazna vrata. Možda mi mislimo da valja proveriti izgled još jednom pre izlaska iz kuće ali to definitivno nije mišljenje feng shui eksperata.

Pročitajte još: OGROMNE tašne su moderne, ali ne pravite GREŠKU, nose se samo na OVAJ način (FOTO)

Važno je gde se nalazi ogledalo!
  • Koristite tople, svetle boje svaki put kada ste u prilici. Ne samo da će ove boje vizuelno uvećati prostor već čete na ovaj način istovremeno poraditi i na povećanju energije ljubavi i blagostanja. Takođe, u svim prostorijama se preporučuje što češće korišćenje mirišljavih sveća, štapića za osvežavanje vazduha, kao i postavljanje biljaka u svim onim delovima kojima je potrebna aktivacija pozitivne energije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas