Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ЕНТЕРИЈЕРА

Трендови у ДИЗАЈНУ ЕНТЕРИЈЕРА ЗА 2023: Поред земљаних тонова, погледајте шта још предлажу дизајнери (ФОТО)

Нова година, нови ми- шта урадити са новим изгледом простора да све то заокружи?

1673691188_shutterstock_2101169131-naslovna-uredjenje.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Уколико размишљате да унесете промену у простор у коме живите, доносимо вам нове трендове у уређењу ентеријера за 2023. Како наш дом осликава наш смисао за естетику, и може да представља и нашу личност, дах свежег донеће вам преуређење.
Шта је следеће на менију у трендовима за ову годину? Неколико светски познатих дизајнера ентеријера, сложило се да ће следећи стилови обележити годину у коју смо закорачили, па вам могу упалити коју лампицу како да покојим
детаљем или бојом, освежите свој животни простор.

Фото: Схуттерстоцк

Тамнија палета

'' У новој години, радујем се дизајну укорењеном у дубоким тоновима, укључујући изглед рђе и црвених тонова са бојама тамног дрвета'', каже дизајнер Хавијер Буркле за Соутхернливинг. Он још каже да се палета боја помера са светлијих и неутралних, у земљане тонове инспирисане природом. И још додаје да ће мотив печурака бити упечатљив, како у облицима тако и у бојама.

Прочитајте још: ПРОГЛАШЕНА НАЈПОПУЛАРНИЈА БОЈА за 2023.: Неустрашива нијанса за рефлектовање светлости, што јој даје осећај гламура и фантазије (ФОТО)

Текстуре

2023. ће бити година свега ''удобног'', судећи по дизајнерима. Они воле да комбинују материјале меке на додир, као што су сомот, мохер и букле. Било да су у питању јастуци, ћебад или рељефне тапете.

Фото: Схуттерстоцк

Паметно искоришћени мали простори

'' Почињемо да примећујемо како људи са више самопуздања прихватају смели, креативнији дизајн у употреби простора'', каже дизајнер Лиза Хендерсон, и додаје '' Боје од пода до плафона, зидови у боји, оживљавају просторе који се мање користе''.

Прочитајте још: Дизајнери ентеријера откривају: Како да МРАЧНУ ПРОСТОРИЈУ учините пријатном за боравак

Фото: Схуттерстоцк

Свеже осветљење

'' Бели лустери су тренд да за мене у 2023!'', изјашњава се декоратер и лифестyле блогер Рашида Бенкс, и додаје да су зидови у боји тамне чоколаде њена велика страст. 

Фото: Схуттерстоцк

Прљаве боје

''Наши клијенти и дизајнерске шеме гравитирају од супер свежих палета до нијанси земљаних боја'', каже  Дизајнерка Ели Постон Купер, и још додаје да је комбинација прљаво-беле са мотивима у другој боји- ''волим топлину теракоте, чоколадне браон, као и зелене са весело плавим'', наводи она.

Фото: Схуттерстоцк

Од трендова дизајнери још саветују да користите стари намештај, који можете рестауирати и променити му боју или целокупни материјал којим је обложен, те му тако дати нов живот, чији ће се''старински шмек'' одлично слагати с ановим комадима намештаја.

Фото: Схуттерстоцк

Они такође саветују да унесете забаву у кухињу, тако што се нећете плашити текстура и јарких боја. То можете учинити и само једним занимљивим детаљем на зиду кухиње или необичним лустером.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas