Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три тренда у адаптацији дома

Наше место за живот, наш дом, у последње две године добио је потпуно нову димензију и значење. Због пандемије изазване вирусом ковид-19 он више није био само место за одмор, породична окупљања и дружења већ и место за рад и спортске активности. То нам говори да је постао на одређени период времена центар свих наших животних активности.

1661789944_36600_profimedia-0222468962_orig.jpg
Oglas
С обзиром да су људи проводили више времена у својим кућама јављале су се чешће идеје о томе шта би могло да се промени да тај простор буде још бољи и функционалнији. Поготово сада када поново почињемо да функционишемо у свим сферама живота као пре. 
 
За оне који су у периоду пандемије добили крупније идеје о уређењу и промени екстеријера у наставку текста доносимо три актуелна тренда у адаптацији животног простора на које би свакако требало да обратите пажњу. 
 

Зашто је одабир завесе за дневни боравак важан? 

 
Уређење ентеријера није лак посао и захтева улагање труда, енергије, знања, а некада и консултовање стручне литературе и ангажовање стручног лица које ће у томе помоћи. Због своје двоструке функције коју имају, практичне и декоративне, завесе играју веома важну улогу у креирању целокупног дневног боравка. Треба их уклопити са осталим детаљима и комадима намештаја, а правило број један је да се боје комбинују са бојама намештаја, зидова или подлоге (тепиха). 
 
На нашем тржишту доступно је много модела, материјала, величина, механизама и облика од којих су направљене. Када бирате најадекватнији модел завесе цена може да утиче на крајњу одлуку. А на цене завеса утиче материјал од којег су направљене, дужина и величина, да ли имају шаре или не, као и који бренд их производи. 
 
Важне су јер доминантно имају утицај на изглед ентеријера у којем се налазе, поготово ако имате у свом простору ПВЦ столарију, тј. прозоре. Али и зато што омогућавају приватност када је то потребно, као и довољан ниво природне светлости када је то приоритет са друге стране.
 

Створите кутак за уживање у купатилу једноставном уградњом туш паравана

 
Свака просторија у кући добила је своје модерне елементе и трендове, па је тако и са купатилом. Уколико желите да нешто промените, а да опет са друге стране не реновирате цело купатило ту је одлична идеја замене обичне туш кабине или каде са завесама, туш параваном. Његова једноставност, практичност и модерност су оно што га чини посебним и све чешћим избором који праве купци. 
 
Прилагодите избор туш паравана сопственим потребама и жељама, али и целокупном амбијенту у купатилу. 
 
Због елеганције и отмености која карактерише туш параване они сваком простору дају потребну дозу софистицираности и доприносе да се у простору осећате пријатније. 
 

ПВЦ столарија у боји дрвета – инспирација из природе

 
У складу са потребом да у животни простор унесемо дух природе све је више комада намештаја, декоративних елемената и столарије који имају управо такве мотиве. И њихова популарност расте. Стручњаци сматрају да се људи окрећу природним шарама и бојама које је дочаравају јер у њима проналазе осећај лепоте и спокоја. 
 
Једна од њих је ПВЦ столарија у боји дрвета која је данас веома често у практичној употреби. Њена цена је мало већа од цене обичне ПВЦ столарије са истим перформансама, а разлог су управо мотиви који долазе из природе. Зато су многи због ове декоративне ноте спремни да плате веће цене из практичних разлога.
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas